jueves, 5 de marzo de 2015

Seven Days de Venio Tachibana, guió, i Rihito Takarai, dibuix (manga)

Nou manga al bloc!
Títol: Seven Days
Significat del títol: Set Dies
Extensió: 2 volums (13 capítols)
Format original: manga
Autor original: Venio Tachibana (guió) i Rihito Takarai (dibuix)
Altres obres de l'autor/a: Wakaba no (Tachibana) Ten Count (Takarai)

T'agradarà si: t'agrada el yaoi en general o busques una història curta amb un romanç interessant.
Ni ho intentis si: no et ve de gust una història d'amor simple però bonica, busques un argument molt complex.

Sinopsi

El Seryou és un noi ben plantat que cada dilluns decideix sortir amb la primera persona que se li declari i provar si amb una setmana es podrà enamorar. El Shino, un altre noi bastant popular decideix mig en broma provar a declarar-se i gairebé sense adonar-se els dos començaran a sortir junts i s'adonaran que són bastant compatibles. Què faran quan acabi la setmana?

Opinió

Aquest és un manga que havia llegit fa temps i que amb la llicència de Tomodomo no vaig dubtar gaire en comprar-lo. Ja us dic per endavant que no és res de l'altre món des d'un punt de vista d'original o de l'estil, però és una història d'amor entre dos nois, dolça amb una mica de drama (gairebé gens) i que en dos toms aconsegueix ficar-te de ple en aquest romanç. Així que crec que a qualsevol que no li importi de tant en tant alguna cosa romàntica, simple i que tingui predilecció pel yaoi pot quedar satisfet amb aquest manga.

La història és molt senzilla i explota això del temps límit creant la tensió de què passarà en aquest moment. Per això i la seva curta durada fa que es llegeixi en un sospir però, tot i així, crec que és capaç de ficar-te en la situació i de tenir ganes de continuar llegint el romanç que va sorgint entre els dos.
Potser si que és cert que en el punt del romanç són sentiments que surten una mica del no-res, però crec que encara que sigui poc temps, durant la setmana que dura arriben a ser bastant creïbles. Això sí, el tema de l'homosexualitat si que surt completament de sobte ja que cap dels dos en cap moment es diu que ho haguessin estat anteriorment i no es porten cap sorpresa en enamorar-se d'un noi, però que hi farem fer és yaoi i en el món de yaoi aquestes coses passen i les fujoshis ho podem perdonar.
El final potser hagués donat per més dramatisme però s'aposta per una resolució ràpida i que tot i així crec que resulta bastant efectiva. No és que no ens esperéssim que anés a passar això, però al llegir-lo un es queda bastant content.

Una cosa particular de l'estil és el constant canvi de perspectiva, en cada capítol (diria) es canvia el punt de vista entre el Seryou i el Shino. Això serveix sobretot per veure alguns dels malentesos que es causen entre ells i de pas per conèixer millor els dos personatges.
A part d'això dir que, com sempre, em forço a dir alguna cosa del dibuix sense saber-ne res. Personalment en aquest cas m'agrada bastant, res més.

Dels personatges destaquen principalment els dos nois que conformen la parella. El Seryou tendeix a preocupar-se més i a portar una mica de drama a la història (no gaire, ja us ho dic), mentre que el Shino és més despreocupat i una mica inconscient en ocasions. Per això crec que els dos es complementen i fan una parella agradable i dolça.

Resumint, i perdoneu-me que no sigui més extensa però l'obra tampoc ho és gaire. No és que sigui res revolucionari ni diferent al habitual, però si us ve de gust una història d'amor dolça, tendra entre dos nois crec que aquests dos toms compliran perfectament la funció i segur que us entretenen. I és clar que veure una mica més de yaoi o shonen ai pel mercat no està gens malament, a excepció que m'arruïnaré comprant-li a Tomodomo no té res de dolent (ignoreu això últim)...

El millor: entreté, personatges agradables, una història d'amor simple però bonica.
El pitjor: potser no és molt especial.


Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario