lunes, 5 de enero de 2015

Coneixeràs l'home dels teus somnis, Woody Allen (pel·lícula)

Hola! Nova pel·lícula al bloc.
Títol: Coneixeràs l'home dels teus somnis
Títol original: You Will Meet a Tall Dark Stranger
Director/a: Woody Allen
Repartiment: Josh Brolin, Anthony Hopkins, Naomi Watts, Freida Pinto, Antonio Banderas, Gemma Jones, Lucy Punch, Pauline Collins, Ewen Bremner, Christian McKay, Roger Ashton-Griffiths, Neil Jackson
Música: Diversos
Altres pel·lícules del director/a: Manhattan, Midnight in Paris
Durada: 98 min
Any: 2010
Format original: pel·lícula

T'agradarà si: vols una pel·lícula entretinguda, no t'importa molt el que passi en ella, vols alguna cosa de comèdia i drama, t'agraden els embolics i les relacions humanes.
Ni ho intentis si: vols un guió extraordinari, tens ganes d'alguna cosa sorprenent, no suportes els finals que deixen coses a la imaginació...

Sinopsi
Amor, sexe, humor i traïcions. Les passions, ambicions i angoixes dels membres d'una família provoquen conflictes que els porten a viure perilloses situacions i fins i tot els posen a la vora de la bogeria. (FILMAFFINITY)

Opinió
Tenia ganes de veure aquesta pel·lícula perquè la feien per televisió i estava dirigida per Woody Allen, un director del qual les dues pel·lícules que he vist m'han agradat molt així que volia donar-li l'oportunitat a aquesta. El cas és que no està malament del tot, però potser tenia expectatives una mica més altes per a una pel·lícula d'aquest director que no m'havia decebut i aquesta potser sigui la primera que ho hagi fet una mica.

La història va seguint un munt de personatges que tenen en comú estar o haver estat en una relació que ha acabat/o està arribant a la ruptura. A partir d'aquesta premissa el narrador va seguint les diferents possibles parelles que es van formant i trencant, portant-nos per una història que potser m'hagués agradat que es definís una mica més i que afegís una mica de drama o de comèdia.
El cas és que ens trobem amb un bon retrat de personatges i de la seva vida quotidiana però durant tota la pel·lícula anem una mica perduts i a mi em donava la sensació que la cinta no tenia res a explicar i estava intentant allargar i posar farciment per durar el suficient. Tot i això és veritat que més o menys no hi ha problema en veure-la perquè sents curiositat per saber com acabarà tot ja que segueixes enganxat a la pantalla.
El problema és que al final no arriba enlloc, queda totalment obert i ens vam quedar igual que al principi de la pel·lícula. Sí, els 98 minuts no m'han dit res, i potser no estigui malament com entreteniment però crec que tampoc acaba de destacar en aquest aspecte. La reflexió final és curiosa, i no està malament del tot però no sembla ser suficient per compensar tot el que hem vist.

Una de les coses que m'agrada és la funció del narrador com va introduint els personatges. No sé perquè però en aquesta pel·lícula tenia encant i li donava un toc especial com explicava les relacions entre tots i feia més fàcil seguir l'embolic del principi.

La música no està malament amb els temes de guitarra que apareixen bastant bonics. Us deixo el que crec que és el principal.


Els personatges no arriben a ser, majoritàriament, característics. Potser un dels més destacats sigui l'àvia per la seva obsessió amb l'ocultisme i aquesta barreja de riure i pena que causa en l'espectador. No estava malament, però em feia la impressió que aquest tema si s'hagués tractat d'una altra manera hagués estat perfecte per riure i que el director no acaba d'encertar apareixent una i altra vegada la menció a la seva endevina deixant a l'espectador una mica fart i sense que aquestes escenes tinguin massa importància. També em semblava curiós l'escriptor perquè crec que se li podria haver tret més suc a la seva història. La majoria no estan malament i tenen algun tret que els fa característics, però com dic estan mal desenvolupats i no arriben a gaire.

Resumint, no crec que estigui malament del tot però per a mi no és gens memorable i per descomptat no us la recomano si voleu provar alguna cosa del director perquè de moment és el més fluix que he vist d'ell.

El millor: que és entretinguda, la música no està malament.
El pitjor: que no és gens memorable, el final tan obert.


Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario