martes, 26 de agosto de 2014

Paranoies de RiKanna 38: El sopar dels personatges de visual novel

Aquest tag és originalment un sopar literari, però he decidit adaptar-lo al món de les visual novel. L'original el va crear: https://www.youtube.com/watch?v=tNpwi-cPyRI. Em fa il·lusió fer tags així que sense que ningú m'etiqueti em poso amb aquest.

1. Un personatge que li agrada cuinar → Suou Amane (Grisaia no Kajitsu)
De la visual novel que més recentment he acabat. L'Amane va ser la meva heroïna preferida de Grisaia no Kajitsu, com sempre està cuinant i sembla tenir talent en això perquè la seva família li va ensenyar des de petita, crec que és una bona elecció.

2. Un personatge que tingui diners per finançar la sopar → Senri Akane (Rewrite)
He de dir que en aquesta part vaig tenir força dubtes perquè no se m'ocorrien personatges amb diners. Després de molt pensar-vaig pensar en l'Akane de Rewrite perquè com a presidenta de Gaia segur que tenia diners. A més, és un personatge del què adorava la seva personalitat però no em va acabar de convèncer la seva ruta així que amb els meus sentiments contradictoris de sempre la deixo entrar en el sopar.

3. Un personatge que podria muntar una escena → Kyosuke Natsume (Little Busters!)
Adoro el Kyousuke així que al veure l'apartat de muntar una escena de seguida em va passar pel cap. Diguem que no crec que fes res extrem, però estic segura que proposaria alguna cosa estranya per fer i ens regalaria un "Mission Start!".

4. Un personatge que sigui divertit> Okabe Rintarou (Steins; Gate)
D'acord, potser no sigui l'ànima de la festa, però l'humor de Okabe, els seus monòlegs i les seves paranoies a mi em fan molta gràcia. Adoro el personatge així que un altre més que directe al meu sopar. Em conformo amb sentir dir "El Psy Congroo" i "El Steins;Gate ho decideix tot".

5. Un personatge que sigui popular> Rena (Higurashi)
Per popular jo aquí he entès que tingui molts fans, és a dir no que dins de la història ho sigui sinó que hi hagi molts seguidors que els encanti. Crec que la Rena encaixa perfectament dins d'aquesta categoria, i la veritat és que amb només veure l'anime trobava que la seva fama no era merescuda, però després de llegir les vn em va acabar per convèncer.

6. Un dolent> Houzuki (Sharin no Kuni)
D'acord, potser no sigui molt "dolent", perquè depèn completament del punt de vista, si només llegeixes Sharin no Kuni: Himawari Shoujo, és un dolent fred i insensible. Però si després llegeixes el fandisk moltes coses canvien i tenen sentit així que és aquí on entenem completament al personatge i on em va arribar a agradar bastant així que suposo que en part no entraria com aquesta categoria del tot.

7. Una parella, no cal que sigui romàntica> Misuzu x Yukito (AIR) Shion / Satoshi (Higurashi)
En aquesta categoria he dubtat moltíssim entre dues parelles romàntiques així que us deixo les dues i faig trampa... No, d'acord, suposo que escolliria la primera però deixeu-me explicar-vos les dues. La Misuzu i en Yukito pertanyen a la vn AIR que encara no he acabat així que en teoria no hauria de valer, però com també he vist l'anime crec que em serveix perquè adoro la relació. Per l'altra part la Shion i el Satoshi també són genials com a parella, però com és un amor més unilateral, potser no siguin parella del tot. Per això al meu sopar van la Misuzu i el Yukito.

8. Un heroi/heroïna> Rika (Higurashi)
En la categoria d'heroi o heroïna no tenia ni idea de qui posar perquè realment la definició d'heroi és complexa i en les visuals novels normalment totes les noies amb ruta es poden cridar heroïnes així que pensant-ho molt he decidit deixar passar la Rika. Suposo que la perseverança és bastant heroica, després de tants mons de desgràcies arribar al que volia té el seu mèrit.

9. Un personatge subestimat> Kurugaya Yuiko (Little Busters!)
Per què la Kurugaya està subestimada? Simplement perquè no m'agrada la seva ruta, i com a personatge mereixia que li donessin una ruta molt millor. D'acord, potser no sigui tan dolenta, el problema és que quan la llegeixes no la gaudeixes i només després de llegir la vn sencera pots entendre què nassos passava. Però tot i això com adoro la Yuiko també entra en el meu sopar.

10. Un personatge de la teva pròpia elecció> Bernkastel (Umineko)
La Bernkastel és el meu personatge preferit de tots els temps. No, és mentida, odio les bestieses de fer classificacions i els tops on s'assegura que és per sempre quan els gustos canvien constantment, però si que és cert que m'agrada bastant i que simplement per aquest fet té una plaça en el meu sopar.

Què, algú me'ls fa de carn i ossos i me'ls presenta? Suposo que no... (se'n va a un racó a lamentar-se de la seva realitat). En fi, això és tot per avui.


Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario