jueves, 21 de agosto de 2014

Paranoies de RiKanna 37: 5 llibres i 5 visuals novels que vull llegir

Comencem amb els llibres, cinc que en aquest moment em criden molt l'atenció.

1-La cançó del cel: vaig conèixer el títol en castellà fa molt poc, però ja és un llibre que coneixia fa temps en anglès. Em crida molt l'atenció i més quan vaig sentir una booktuber que l'adorava. Tot i això no l'he pogut trobar de moment i com tinc molts pendents a esperar.

2-Els Miserables: des que vaig veure la pel·lícula (l'adaptació del musical) tinc ganes de llegir el llibre i sembla que el destí no vol que ho faci. Ja va dues vegades que he aconseguit versions curtes i com vull la versió sencera doncs a esperar-me a que el pugui aconseguir.

3-La Taronja Mecànica: aquest llibre em crida l'atenció des que vaig veure la pel·lícula. La curiositat em corroeix per saber com és en el seu format original aquesta història.

4-El club de la Lluita: també em passa el mateix amb aquest llibre el mateix que en l'anterior, vaig veure la pel·lícula i ara vull llegir llibre. Per sort aquest caurà abans ja que ja tinc el llibre a la meva disposició.

5-El color porpra: un llibre que em crida l'atenció per la seva fama, format i temàtica. No tinc ni idea de gran cosa però em crida prou per comprar-me'l quan tingui l'ocasió.

Passem amb les visuals novels. Aquestes cinc són unes de les que em criden més l'atenció.
1-Grisaia no Meikyuu: després de llegir la primera part de Grisaia tinc moltes ganes de continuar amb aquestes vn per conèixer més al protagonista i a la seva germana. L'única pega és que de moment el projecte de traducció està bastant lent.

2-Subarashiki Hibi - Furenzoku sonzai: una altra vn sense traduir però de la que hi ha un projecte de traducció que més o menys va avançat. L'únic problema és que suposo que trigaran en treure'l sencer, però esperaré. Em crida l'atenció per les crítiques positives que té i pels conceptes filosòfics que tracta.

3-Sweet Pool: l'única vn yaoi que s'ha colat a la llista, també està en projecte de traducció i per algun motiu que no acabo d'entendre tinc moltes ganes de llegir-la, sembla que té una mica de terror i una mica de drama així que hauré d'esperar per saber-ne més.

4-Symphonic Rain: l'ambientació d'aquest joc és el que més em desperta interés, encara que també em resulta interessant que la música sigui un element important. Aquesta vn sí que està traduïda així que no crec que trigui gaire a llegir-la, encara que mai se sap.


5-I/O: d'aquesta vn el que em crida l'atenció principalment és l'estructura diferent i estranya que té però també l'anada de l'olla que té pinta de ser. Per sort d'aquesta hi ha traducció a l'anglès.

Hasta aquí mi aburrimiento.

No hay comentarios:

Publicar un comentario