domingo, 17 de agosto de 2014

Els meus moments consumistes 10

Hola! En aquesta ocasió us porto les meves compres més recents. No són massa, però si suficients per fer una entrada de Els meus moments consumistes. També he de dir que m'he tornat una mica boja amb els mangues i que al preu que estan m'arruinaré dintre de poc.
Lovely Complex (LoveCom) 7 - 10: segueixo amb aquest manga, un dels meus shojos favorits. El problema és que a partir del volum 11 el preu és més car, però en fi, a poc a poc espero aconseguir dels 6 que em falten. 
Billy Bat 11-12: obra de Naoki Urasawa que encara s'està publicant a Japó així que vaig comprant els que treuen amb calma ja que ves a saber quan s'acaba. Sobretot perquè a cada volum que surt la trama s'embolica cada vegada més. 
Llegando a ti 6: sé que el manga està cancel·lat i des de fa força temps, però en veure'l i ser l'únic que em faltava dels que s'han llicenciat en castellà vaig tenir la temptació de tenir-lo. És un manga que segueixo amb interès per scans i que m'ha sorprès gratament ja que després del que havia vist adaptat en l'anime la trama no fa més que millorar. 
Namida Usagi 1: una novetat shojo que espero fer-me amb ell a poc a poc i del que recordo haver llegit alguns scans. 
Nieve en verano: una altra novetat que em va cridar l'atenció per ser d'una editorial nova i josei, gènere al qual vull donar una oportunitat.

Més enllà del bé del mal, llibre de Nietzsche que em crida l'atenció simplement pel seu autor. Tenia moltes ganes de llegir algun assaig filosòfic i la veritat és que el que sé d'ell em va incitar a comprar-lo a part del preu d'aquesta edició.
La nostra senyora de París: tenia moltes ganes de llegir Els miserables, però com sembla que és un llibre amb mala sort que l'he trobat més d'un cop en una edició no completa, he decidit fer-me amb aquest. Fa poques hores l'he acabat així que d'aquí a poc tindreu ressenya. La meva opinió és força confusa així que ja aclariré les idees per escriure l'opinió.

Alguna cosa què us cridi l'atenció? Expliqueu.

Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario