martes, 8 de julio de 2014

Mangues curts: Zansho i Katakoi Triangle (manga)

En aquesta ocasió us porto dues ressenyes curtes de dos mangues que també ho són. Tenen la particularitat de ser dues obres que he conegut per un altre manga de l'autor.

Títol: Katakoi Triangle
Significat del títol: Boig Triangle amorós
Extensió: 9 capítols
Format original: manga
Autor original: Amano Shinobu
Altres obres de l'autor/a: Last Game

T'agradarà si: t'agrada el romanç, busques alguna cosa curta i dinàmica.
Ni ho intentis si: no suportes que les coses es quedin obertes, no sols quedar satisfet amb coses curtes.
Sinopsi
La Sekiya sempre observa el Yuuki, i a mesura que passa el temps acaba enamorada d'ell. El Kasai, l'amic del Yuuki, s'ha adonat de l'interès amorós de la Sekiya i acabarà el mateix per enamorar-se d'ella. El Yuuki voldrà animar al seu amic... Tindrà solució aquest triangle amorós?
Opinió
Aquest màniga el vaig descobrir buscant altres obres de l'autor de Last Game, un shojo que em té enganxada i sempre a l'espera de nous capítols. I com tenia pinta de ser curt i entretingut vaig decidir donar-li una oportunitat.
És un romanç que enganxa i que al principi et fa dubtar sobre amb qui es quedarà la protagonista. Gairebé des del primer capítol apostava per un en concret i el final, més que obert, dóna a entendre que és així però no queda cla del tot. I precisament això és el que menys m'ha agradat del manga, que és totalment obert i es fa molt curt.
Tot i això he de dir que els personatges són molt característics i que s'acaba convertint en un quartet amorós molt amè. He adorat la Sekiya amb les seves tendències d'assetjadora i les seves influències del shojo. També el Yuuki amb la seva ment en una altra banda i la seva manera de no assabentar-se absolutament de res, la seva evolució i relació amb laHamemiya (crec que es diu així) també és interessant. El Kasai és una mica tsundere i un pobre noi que no sap que fer veient-se enamorat. Finalment la Hamemiya (aquesta sí que és realment una tsundere) amb la seva aparició tardana és prou característica i memorable.


Resumint, se m'ha fet molt curt i crec que hagués donat per més. Ni que sigui un capítol més....


El millor: personatges, amè i curt
El pitjor: et deixa amb ganes de més.


Títol: Zansho
Extensió: 6 capítols
Format original: manga
Autor original: Kitoh Mohiro
Altres obres de l'autor/a: Bokurano, Narutaru


T'agradarà si: t'agraden les històries curtes variades, drama, sobre fets quotidians.
Ni ho intentis si: no suportes l'estil de dibuix de l'autor, vols alguna cosa molt impactant.
Sinopsi
Sis històries diferents de l'autor de Bokurano. Passant per fantasmes que vaguen per la terra, retrobaments entre altres temàtiques. Sis relats sense molt a veure a part de compartir autor i així el seu estil tant en dibuix com en argument.
Opinió
He començat a llegir obres de l'autor de Kitoh Mohiro per ser autor de Bokurano, història que vaig conèixer per l'anime. Encara no he llegit aquest manga en concret, però abans de posar-me amb això he decidit llegir altres de les seves obres.
En aquesta ocasió ens trobem amb sis històries molt diferents i que tenen una qualitat molt variable.
La primera és almenys entretinguda, i sense ser gens sorprenent deixa amb bon sabor de boca. És una història de fantasmes centrada en la família.
La segona és probablement la que m'hagi agradat més, té un gir interessant, és curiosa... Té una mica de romanç i fantasmes.
La tercera és potser la pitjor des del meu punt de vista, sobretot per la sensació que no diu res i no arriba enlloc. Tracta de retrobaments.
La quarta m'hagués agradat trobar alguna cosa més cap al final. Però tot i així està bé pel tema del bullying i deixa amb ganes de més també.
La cinquena és poc satisfactòria però entreté. També podríem dir que tracta els retrobaments.
La sisena i última és una bona manera d'acabar amb aquest volum. Amb un embaràs i una predicció de com serà el futur de la parella. Sense ser res de l'altre món és entretinguda.
Resumint, si et vénen de gust històries curtes no estan tan malament. Tot i això tampoc us les puc recomanar de forma entusiasta.
El millor: es llegeixen molt ràpid, entretenen.
El pitjor: algunes històries poc interessants.

Fins aquí el meu avorriment.

2 comentarios:

  1. ¡Hola! Te escribo este comentario para avisarte de que te he nominado a un Premio Dardos en mi blog :) Por favor, no lo tomes como spam. Pásate ^^
    Tu premio aquí --> http://catching-dreams-be-reader.blogspot.com.es/2014/07/premio-dardos.html

    ResponderEliminar