sábado, 28 de junio de 2014

The Guard, Kiera Cass

I un altre llibre més per al blog.
Títol: The Guard
Autor/a: Kiera Cass
Altres llibres de l'autor/a: The Siren
Pàgines: 64
Precedit de: The selection (1), The prince (1.1), The Elite (2)
Continuacions: The One (3)
Format original: llibre
Enllaços d'interès: http://www.kieracass.com/books/

T'agradarà si: tens molt interès per saber que pensa l'Aspen en algunes escenes de The Elit, t'interessa especialment aquest personatge o t'agrada molt la saga en general.
Ni ho intentis si: no t'agrada aquest personatge o simplement ja en tens prou amb la saga.
Sinopsi
A The Elite vam conèixer una mica més de l'Aspen, però si estàs interessat en saber explícitament els seus pensaments i el seu punt de vista en algunes de les escenes del segon, aquest és el teu llibre. Per saber alguna cosa més d'aquest soldat tan ben plantat.

Opinió
La veritat és que podria no haver llegit aquest llibre però per algun motiu estrany vaig acabar fent-ho. Vull dir amb això que suposo que no m'importava en absolut el que li passava pel cap a l'Aspen en alguns moments de The Elite. Tot i això, suposo que en tenir-lo a la meva disposició vaig pensar que com a lectura anterior a l'últim llibre de la saga era una opció raonable.

Sincerament en aquestes 60 pàgines no se'ns dóna cap revelació interessant i en cap moment apareix res que ens sorprengui o ens faci pensar que val el temps invertit en aquestes escasses pàgines que fins i tot se m'han arribat a fer pesades. Potser tingués alguna cosa a veure el fet que no feia massa m'havia acabat el segon llibre sobre el qual es basa aquest nou punt de vista, i que per això llegir diàlegs repetits amb uns pensaments que no destaquen per ser interessants o originals no ha estat quelcom del què hagi pogut gaudir.
Potser l'única excepció a això hagi estat l'aparició de cert personatge que podem suposar prou clarament qui és, però fins i tot aquest detall crec que se li podria haver tret molt més suc o almenys donar-li una mica més de rellevància.

Un altre punt que potser hauríeu de tenir en compte és que per a mi l'Aspen no tenia personalitat durant el primer i el segon llibre així que en aquest tros des del seu punt de vista, malauradament, tampoc ha demostrat res de l'altre món i segueix, al meu parer, sent un personatge completament pla.

Resumint, sento ser tan breu en aquesta ocasió però 60 pàgines com aquestes m'han semblat totalment innecessàries i poc consistents. Realment no veig la necessitat d'escriure alguna cosa com això si no comptes res de nou. No dic que l'altra novel · la curta d'aquesta saga The prince fora genial, però almenys contenia una mica més de substància.

El millor: es llegeix ràpid.
El pitjor: no té res d'interessant, és avorrida, no arriba enlloc, innecessari...


Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario