viernes, 2 de mayo de 2014

Juegos de Amor, Nut

Hola! Nou llibre al bloc.
Títol: Juegos de Amor
Autor/a: Nut
Altres llibres de l'autor/a: De amor y otros pecados
Pàgines: 385
Precedit de: no cal llegir-los, però recomanats Juegos de Seducción 1 y 2
Format original: llibre

T'agradarà si: vas llegir Juegos de Seducción i et vas quedar amb ganes de saber més sobre el Morgan i el Kato, t'agrada la homoeròtica, la novel·la romàntica, les parelles que triguen a quedar juntes, discuteixen....
Ni ho intentis si: no ets massa de novel·la romàntica, menys de homoeròtica, vols una cosa molt profunda i transcendental.

Sinopsi
El Morgan està completament enamorat d'el Kato. Però les coses no són fàcils quan es tracta d'estimar i menys si és un japonès que sembla no sentir cap tipus d'interès per tu i no dubta a rebutjar-lo digui el que diu. Hi haurà esperança per al Morgan o el millor serà que s'oblidi del Kato?

Opinió
Definitivament les sinopsis cada vegada em surten més ridícules. Però en fi, ignoreu les meves i millor serà que us fieu de les oficials. Però en fi, m'entretinc inventant paranoies per posar-vos en les sinopsis. En qualsevol cas, com ja us he anat explicat en les anteriors ressenyes de llibres d'aquesta "saga" aquesta parella secundària em va interessar des del primer llibre. I sobretot, el saber que tenien llibre propi em va incitar a fixar-me més i esperar amb més ànsies aquesta novel·la que segueix complint amb les meves expectatives: que m'entretingui.

La història segueix sent bastant simple. Tot i així la parella i els seus alts i baixos aconsegueixen entretenir i fins i tot després que avancin definitivament, segueixen interessant-te. De fet tenia una mica de por que la tensió es calmés a la meitat del llibre o una mica més, però no ha estat així en general. I fins al final m'ha entretingut excepte alguna excepció.
Potser sí que és cert que no estic d'acord que sapiguem més del que han fet aquests personatges pel llibre anterior i que això no s'hagi tractat en aquest.
Un defecte per a aquest llibre és potser la sensació d'algunes escenes "repetides" amb la parella principal. Ja sabem que les dues relacions són semblants i fins i tot un moment de la novel·la es reconeix la semblança de dos personatges, però en l'escena de “coneixerem la família" potser se m'han fet més patent les grans semblances.
Una cosa molt positiva és el fet que l'argument no només se centri en ells dos (encara que si ho fa principalment, és clar) i que torni a sortir l'anterior parella i sobretot el Dee.

L'estil per tant segueix en la mateixa línia que els dos anteriors llibres. I excepte algun diàleg que m'ha sonat cutre fins i tot a mi que estava en el meu súmmum de fangirlisme, l'autora segueix tenint la capacitat d'enganxar amb la seva prosa per seguir llegint. És per això que pot ser una mica si no estàs per llegir novel·la romàntica o no és el teu gènere.
Una cosa a favor de l'autora que no vaig comentar en les dues anteriors ressenyes és la quantitat de referències culturals japoneses (que en el meu cas coneixia bastant, però sempre és bo aprendre o recordar) però també algunes nord-americanes.

Els personatges segueixen sent un punt a favor. Sobretot perquè està parella per a mi té més interès i tensió que la d'el Noel i el Karel (la meva condemna a que m'agradin el doble els secundaris, ja estictan acostumada...) i no sabria dir-vos qui dels dos m'agrada més si el Morgan o el Kato. I un altre personatge que ja us deia abans que m'ha agradat el seu protagonisme és el Dee, li veia potencial des del primer llibre de Juegos de Seducción, així que per fi ha evolucionat.

Resumint, una bona lectura per als fans del gènere, tot i així he de dir que ara mateix estic una mica saturada de novel·la romàntica, shoujo o semblants. Està molt bé per una estona però de veritat que no és recomanable per a una època que no et faci per llegir aquest tipus de llibre. En qualsevol cas, potser exagero però crec que m'ha agradat més aquesta història que la dels dos llibres anteriors.

El millor: els dos protagonistes, que l'autora decidís fer el llibre, fàcil de llegir, entreté.
El pitjor: de vegades la sensació de repetició amb situacions de l'anterior parella.


Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario