domingo, 2 de marzo de 2014

Chocolate Cosmos, Haruta Nana

Hola! I encara us porto una altra ressenya d'un manga de la mateixa autora Haruta Nana.

Títol: Chocolate Cosmos
Significat del títol: és el nom d'una planta, crec que en català és la Planta de xocolata (però no dóna xocolata, que quedi clar)
Extensió: 15 capítols
Format original: manga
Autor/a original: Haruta Nana
Altres obres de l'autor/a: Stardust Wink, Love Berrish!, Saboten no Himitsu

T'agradarà si: busques una comèdia romàntica fàcil de llegir i curta, sense grans pretensions

Ni ho intentis si: no suportes el gènere, tens alguna cosa en contra del romanç entre alumne i professor.

Sinopsi
Sayuki és una noia amb una mirada que fa pensar a tothom que sempre està enfadada , però la realitat és que no és així i somia amb trobar un amor com el de les comèdies romàntiques, que només en veure'l li bategui el cor i sàpiga que és la persona predestinada amb la qual passarà la resta de la seva vida. Quan a la platja parli amb un noi atractiu que diu que va a la seva escola pensarà que l'ha trobat. Però després s'adonarà que és el seu professor...

Opinió
Porto una temporada molt "shojera" així que aquest manga és un altre exemple. Després de llegir un altre de l'autora, tenia intenció de seguir amb algun més i em vaig decidir per aquest per un motiu molt estúpid: vaig llegir en un comentari que chocolate cosmos era una flor i volia saber si el manga es deia per la flor o simplement perquè era un cosmos de xocolata o alguna cosa així. Finalment he descobert que si apareixen les flors.

El manga no arriba a avorrir perquè és molt curt. 15 capítols passen molt ràpid i no dóna temps ha desenvolupar res molt profund, és una història simple però que aconsegueix enganxar per la seva longitud.

L'argument té un punt a favor: arriba un moment que pots dubtar amb qui es queda la protagonista. I, de fet, no estic d'acord amb qui es queda al final la Sayuki, jo apostava per l'altra parella, però en fi, això també es pot considerar un punt a favor, per inesperat. A part d'això no crec que a ningú li arribi a impactar per l'argument per ser estereotipat en tots els sentits.

Dels personatges en destaca positivament la protagonista, la Sayuki. Com a noia de shojo almenys és agraeixo que tingui un mica més de “personalitat” si la comparem amb protagonistes que només saben ser submises. També m'ha agradat el Yuuhei penso que feia bona parella amb la Sayuki. El professor he de confessar que a estones em resultava divertit tot i que prefereixi l'anterior.

Resumint, un manga per a una tarda en la qual hagis de estudiar i no tinguis ganes de fer-ho. O qualsevol estona avorrida.

El millor: rapidesa, dubtes amb qui es queda
El pitjor: per què s'ha de quedar amb qui es queda? no és gens innovador.


Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario