domingo, 16 de febrero de 2014

Hadaka Shituji, MadaKobo

Hola! Nova ressenya d'una visual novel.
Títol: Hadaka Shitsuji
Significat del títol: Majordom Nu
Estudi: Mada Kobo
Continuacions: Hadaka Shitsuji ~ Yarashitsuji & Yasashitsuji ~
Format original: visual novel
Extensió aproximada: Llarg 30 - 50 hores (sense guia potser estiguis tota la vida amb la vn)
Idioma: anglès
Contingut sexual: sí, molt, gay, a més si ets una ment sensible o que no et van les coses bèsties o dures allunya't, pel teu bé.
Enllaços d'interès: http://vndb.org/v4107

T'agradarà si: t'agrada el yaoi, t'agrada l'eròtica o tens curiositat sobre qualsevol tipus de pràctica sexual, busques una visual novel llarga que t'entretingui durant una bona temporada.

Ni ho intentis si: la teva família et controla o qui sigui el que tens l'ordinador, el més probable és que aquesta història sigui de les que vols que ningú sàpiga que has llegit, en el meu cas no hi ha problema, però jo aviso.

Sinopsi
El Tomoaki s'ha quedat sense feina i quan troba propaganda d'un estrany treball pel que ofereixen gran quantitat de diners, però no acaben d'especificar que s'ha de fer, acceptarà ràpidament.
Llavors s'adonarà en què consisteix la feina: ser el substitut del senyor d'una mansió i donar ordres de qualsevol tipus a cinc servents joves i disposats.

Opinió
En aquest cas és una visual novel que he trigat molt a completar (té 27 finals, fins i tot amb guia em cansava), així que és possible que d'alguns detalls no em recordi del tot (farà un any o així que la vaig començar a llegir). En fi, que quedi clar que el joc té escenes sexuals arreu de pràctiques homosexuals (d'homes només) que inclouen BSDM i moltes coses per descobrir. Més que res ho dic perquè ningú s'espanti a posteriori. Així que si sou com jo i teniu curiositat per saber de tot, endavant, encara que el més probable és que si busques una bona història t'avorreixis sobiranament. Això sí, si vols saber sobre pràctiques sexuals estranyes, t'agrada conèixer una mica de tot i preguntar quin tipus de ment va poder escriure una cosa tan surrealista aquest és el teu joc. A més, segur que hi ha gent que gaudeix amb aquest tipus de pràctiques sexuals, llegint sobre elles o experimentant, en el meu cas he de dir que segueixo tirant més cap al romàntic. Cada un amb els seus gustos.

I després d'aquest avís ve el que és realment la ressenya. L'estructura del joc es basa en que cada dia tries amb qui parles, si no parles amb ningú, i alguns dies també pots anar a la universitat. En qualsevol cas, per entrar en un final d'un personatge has d'anar moltes vegades a parlar amb ell, i si ets el més cabró possible el més probable és que arribis a un True ending i si ets bo un bad ending. De fet és un joc fet en contra de tota lògica, és la primera vegada que en fer una primera lectura lliure (sense guia) em van renyar per ser massa bona, vaig arribar a un punt mort on deien que no havia fet res bé. Així que moralitat: sigues cabró i guanyaràs.
A part del true ending de cada personatge i el bad ending que és una història d'amor bastant convencional, hi ha altres finals dels cinc servents principals i molts altres de personatges secundaris. A més del final més veritable, i l'epíleg des del punt de vista de Mizoguchi. Tot i així els 27 finals arriben a ser alguns molt estranys, estúpids i poc desenvolupats. Així que no esperis una gran història sinó alguna cosa per passar l'estona, espantar-te si ets un moralista i entretenir-te buscant finals.
Si parlem d'història potser el millor per a mi ha estat l'epíleg de Mizoguchi, et permet entendre més a alguns personatges antics i és potser el que té més sentit en una història tan absurda. Ens parla un amor estrany i atraient. Mizoguchi en aquest tros m'ha agradat com a personatge i m'ha semblat interessant el seu punt de vista.
El pitjor són alguns finals com el de l'afrodisíac, el dels bolets... I sense fer-vos spoilers que us quedi clar que només et poden servir per riure una estona per ser tan dolents.

Ja centrant-nos en els cinc principals el meu ordre de preferència seria: Komine> Sakuma> Todou> Arisato>Ichinose.


Encara que curiosament vaig començar intentant anar a pel final de l'Ichinose, que és un personatge que simplement no suporto, o almenys el seu grau de submís arriba a nivells astronòmics.

L'Arisato també acabava amb la meva paciència pel seu intent de semblar adorable amb els seus estranys gustos...
El Komine és el meu personatge favorit en aquesta història, encara que el seu "True ending" era molt depriment i tenia un altre final bastant bèstia, la seva personalitat no acabava de encaixar amb la seva submissió. Tot i així crec que és el més carismàtic i ben desenvolupat.
El Sakuma em va agradar amb el seu costat vergonyós i de fet és potser al servent que se li dóna més importància, no es nota, però jo li he vist cert protagonista (suposo que coses meves).
I el Todou no em va arribar a disgustar però tampoc destaca massa. Encara que plorés amb Crepuscle va ser una cosa que no m'esperava de ningú.

Els aspectes gràfics no m'han acabat d'agradar, i la música per ser una visual novel tan llarga podria tenir més varietat. Sent sincera arribava a atabalar-me tant que la silenciava moltes vegades. Us deixo l'opening que és molt graciós.


Resumint, un visual novel sens dubte recomanada per a curiosos amb temps lliure que no li importin les escenes de sexe dur explícit amb pràctiques BSDM gais. En qualsevol cas si busques una bona història el millor serà que t'allunyis d'això, però entreteniment tens per una bona estona.

El millor: epíleg, algunes coses són entretingudes, els finals light o normals són acceptables com històries d'amor.
El pitjor: hi ha molts finals ridículs, la història, en general, és bastant dolenta i molt poc realista.


Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario