viernes, 28 de febrero de 2014

Els Meus Moments Consumistes 8

I una altre entrada ensenyant-vos les meves compres per donar enveja... D'acord, no, més aviat pel simple plaer de mostrar la il·lusió que ens fa a tots els lectors tenir nous llibres que prometen històries interessants. Aquí teniu la foto general de tot els que us vull mostrar, un total de 9 llibres.

Per fi ha aparegut la tercera entrega de la saga Divergent, que ja he llegit (dintre de poc ressenya al blog) i en només un dia vaig gaudir moltíssim d'aquest final. Fins i tot gosaria dir que és el millor volum de la saga. O almenys al meu parer és així. Al costat del llibre veieu el pòster de la pel·lícula que dintre de molt poc ja sortirà als cinemes.

 Aquí dos llibres de gènere semblant, terror o thriller que tenia ganes de llegir per referències exteriors i que els vaig veure i no vaig poder evitar comprar-los. Fa molt de temps que tenia ganes de llegir alguna cosa de Stephen King així que crec que El resplandor es una bona manera de començar. Mentre que l'altre és simple curiositat per l'argument i per alguna ressenya molt possitiva que he llegit.
 Dos llibres que també tenia moltes ganes de llegir. El bolígraf de tinta verda, haig de dir que em fa ràbia haver-lo comprat en català perquè l'autor escriu en castellà, i sempre és preferible llegir l'original, però que hi farem com estava bé de preu tampoc em queixaré. A més, tenia ganes de llegir-lo com també passa amb Carta a una desconocida des del títol aquest llibre m'atreu i són d'aquests llibres que llegeixes tantes coses seves que al final necessites llegir-los com sigui.

Aquí hi ha uns packs amb llibres que s'inspiren, d'alguna manera, l'un en l'altre. La veritat és que principalment me'ls he comprat pel més antic, Robison Crusoe i Sentido y Sensibilidad, però també és cert que els altres dos tenien bona pinta i vaig decidir fer-me amb ells també.

Algun que us interessi? N'heu llegit algun? Expliqueu-me.

Fins aquí el meu avorriment. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario