jueves, 6 de febrero de 2014

Els meus Moments Consumistes 7

Hola! Feia temps que no seguia amb aquesta secció, però a part que he anat acumulant llibres, últimament no tinc temps per a res. Almenys amb les ressenyes sí que seguiré, així que tranquils, però seccions a part d'això no sé si tindré temps. 
En fi, sense més divagacions: 
La foto de conjunt de tot el que us vull ensenyar. I sí, és normal que no es vegi res, coses de les meves grans habilitats com a fotògrafa.
I la foto dels llibres, per centrar-nos en el que toca. Suposo que no veieu molt bé el que hi ha, però tranquils que segueixo fent més visible el contingut de les fotos a mesura que baixeu per aquesta entrada.
Dues adquisicions que em van enxampar una mica per sorpresa. Hi havia llibres a pocs euros (no sé si es veu, però posa una etiqueta de 2 €) on els diners es destinaven a una causa benèfica així que no vaig poder evitar comprar el clàssic Cims Borrascosos, i un llibre de la Nora Roberts, autora que tinc ganes de provar a veure que tal.


 El club de la lluita me l'he comprat perquè em va tocar veure la pel·lícula i em va agradar bastant, encara que em fa veritable ràbia haver vist la pel·li abans de llegir-me el llibre. El segon és Assaig sobre la ceguesa si voleu que us digui la veritat ha estat una compra en part bastant impulsiva perquè no tinc ni idea que em trobaré. Però el títol i moltes ressenyes que el posaven molt bé m'han convençut.

En aquesta foto dues continuacions: Dansa de Dracs (la meva actual lectura) i Lestat el vampir. El primer segueix en la línia dels seus predecessors, i sé que em seguirà deixant amb ganes de més. El segon li tinc ganes després que el primer m'agradés bastant.

El color prohibit i Anna Karenina. El primer és la simple curiositat que tenia per l'autor japonès Mishima, encara que no us negaré que el fet que hi hagués gays pel mig també em va animar. Anna Karenina és per la meva obsessió pels clàssics, encara que tinc la sensació que em farà pesat, tenia ganes de provar amb la literatura russa.

Aquí teniu dues samarretes que vaig adquirir per demostrar el meu frikisme a tothom. Sé que us han de semblar una mica fora de lloc entre llibres, però com una és precisament d'un llibre i l'altra és d'una visual novel no crec que estiguin tan malament aquí. La de l'esquerra és la samarreta Lannister, sí, sóc partidària d'aquesta casa, tot i que he de confessar que principalment per el Tyrion. La de la dreta és la Rin, de Little Busters!, com una boja em vaig passar tot el saló del manga buscant alguna cosa d'aquesta visual novel, i estava a punt de desistir quan vaig veure la samarreta i no vaig dubtar a comprar-encara que vingui una mica gran... En qualsevol cas jo feliç amb ella, i el que em va sorprendre més és que fins i tot hi havien samarretes de Kotori, heroïna de Rewrite.

I finalment dos volums de manga, segueixo amb Billy Bat, el de la foto és el 10 i al costat Prince of Class, que me'l vaig comprar només per ser d'Aya Nakahara, autora de Lovely Complex. Com el seu manga més conegut és potser la millor comèdia romàntica que he llegit (per a mi, és clar), em va fer il·lusió comprar-lo encara que no m'ha acabat de convèncer i els volums únics en el manga no m'acaben d'agradar.

I això és tot. Alguna cosa que us cridi l'atenció? Algun que hagueu llegit, tingueu plans de fer-ho?

Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario