miércoles, 22 de enero de 2014

El príncep, (La selecció, 1.5) Kiera Cass

Hola! I segueixo amb una altra novel·la.

Títol: El príncep (diria que en català no està disponible ni el primer llibre)
Títol original: (a selection story) The prince A novella
Autor/a: Kiera Cass
Altres llibres de l'autor/a: La sirena (crec que no està traduït, però no ho sé)
Pàgines: 76
Precedit de: La selecció
Continuacions: L'elit, The one
Narració: 1a passat
Format original: llibre
Curiositat: aquest volum podria considerar com un 1.5, no cal llegir-lo per seguir amb la història, és un extra curt.

T'agradarà si: et va agradar molt La selecció, vols saber més sobre el Maxon,
Ni ho intentis si: no et va agradar gens el primer llibre o no necessites més informació addicional.

Sinopsi
Què s'amaga darrere el somriure confiat del príncep Maxon? Descobreix-ho en aquesta petita novel·la on sabràs com va viure ell les setmanes prèvies a la selecció i la seva primera trobada amb Amèrica.

Opinió
Aquest llibre ha caigut a les meves mans més per curiositat que per altra cosa. I la veritat és que una lectura molt inútil per a qualsevol que no tingui un interès obsessiu en aquesta saga. És a dir, com a història complementària està bé, però no crec que mereixi ser venguda, sinó més aviat llegir en línia com a curiositat o per a aquells que estiguin molt interessats en el tema.

En qualsevol cas el llibre ens explica la història de Maxon abans de la selecció i ens explica la seva perspectiva en el principi d'aquesta. Ens serveix per conèixer millor aquest personatge que en el llibre original, en algunes escenes, només se'ns mostra en el seu paper de príncep. És a dir que en alguns moments que a La selecció semblava que el noi estigués molt segur de si mateix resulta que és més aviat tot el contrari. Sí, definitivament descobrim un Maxon insegur davant de tota aquest embolic d'escollir una esposa i amb molta pressió per tot arreu.
I potser això sigui el que més et pot interessar, la nova perspectiva a la història que ja coneixes. Perquè dades noves a part d'això hi ha pocs a excepció de la seva amiga d'infància, una trama que no m'ha arribat a convèncer o que almenys m'ha deixat freda.

L'estil segueix com en l'altra novel·la. Capítols curts que es llegeixen en un moment i et fan acabar la història (sent tan curta com és) gairebé en una hora o poc més. És per això que la seva lectura no serà molt memorable, però com sempre a cadascú li agraden unes coses.

En resum, t'ha d'agradar molt la saga per llegir aquesta història tan curta i gaudir-la o que et sembli imprescindible. En qualsevol cas en ser tan curta i deixar-me tan poca impressió no tinc res més a dir.

El millor: curta, es llegeix ràpid, amena
El pitjor: no impacta res, no revela res important, només recomanada per als fans bojos de la saga.


Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario