viernes, 27 de septiembre de 2013

Notícies 9: Angel Beats! visual novel + Little Busters Refrain i Ex

Hola! Us deixo amb una notícia que sinó us comentava rebentava. Bé, en veritat són diverses notícies relacionades amb el mateix: Key visual arts, l'estudi de visual novels de què tant us he parlat:
Primer de tot, la novel·la visual Little Busters! la qual adoro i us vaig ressenyar fa temps va tenir una adaptació d'una primera temporada (que també està ressenyada) i d'aquí a poc ja sortirà la segona que cobrirà els arcs de Kurugaya, Rin i Refrain. Us deixo el tràiler més avall, però això no és tot, s'ha confirmat a la pàgina oficial de l'anime que l'EX, una segona versió de la visual novel que incloïa tres rutes més, també comptarà amb adaptació a l'anime. Particularment aquesta segona part m'interessa molt perquè aquesta part de la visual novel encara no té una traducció a l'anglès (està en procés) així que l'espero amb ànsies.
Trailer Anime - Little Busters Refrain!
Espero que aconsegueixin fer-me plorar tant com en la visual novel.

Una altra notícia de l'estudi Key és que la visual novel Angel Beats! és molt probable que vegi la llum durant l'any 2014, podria ser que a la primavera. Si és així tinc unes ganes boges que ja alguna ànima caritativa la tradueixi a l'anglès.

I això és tot, encara que probablement no sapigueu de què parlo.

Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario