martes, 10 de septiembre de 2013

Manga comèdia romàntica curta: Saboten no Himitsu

Hola! I després de força temps sense portar-vos ressenyes que no fossin de llibres us porto per fi una d'un manga (espero que aviat pugui actualitzar en visual novels).
Títol: Saboten no Himitsu
Significat del títol: El secret del cactus
Autora: Haruta Nana
Extensió: 4 vol 17 caps
Format original: manga
Adaptacions: crec que cap
Altres obres de l'autor/a: Love Berrish! Chocolate Cosmos


T'agradarà si: busques un manga shoujo, una comèdia romàntica, una cosa curta per passar l'estona
Ni ho intentis si: vols alguna cosa llarga o profunda


Sinopsi
La Miku ha estat enamorada durant dos anys d'en Fujioka. El problema està en que encara que la protagonista arribi a ser molt clara sobre els seus sentiments el noi mai sembla assabentar-se de res. Què haurà de fer la Miku per fer que s'enamori d'ella?


Opinió
Vaig començar aquest manga perquè últimament m'ha donat per començar mangues shoujo La majoria que he llegit no estaven acabats així que per un que ja estava complet i que deien que s'assemblava en alguna cosa a Lovely Complex (si , sóc una obsessionada) doncs me'l vaig llegir. Després de llegir us el recomano per una tarda avorrida si busqueu una comèdia romàntica.
La història no innova en res i podríem dir que és com qualsevol altre shouj , això si, a les amants del gènere i que els agradin més les històries enfocades cap a la comèdia us pot agradar. He de dir que en els primers capítols tenen més força i que poc a poc va perdent. O almenys en el sentit còmic, les primeres pàgines on el protagonista era un complet estúpid que no s'adonava de res eren molt còmiques. I de fet aquí està la semblança principal amb LoveCom, les reaccions del noi en aquest cas eren clavades a les de l'adorable i molt estúpid Otani .
Sobre els personatges són almenys soportables, en d'un manga que es desenvolupa durant 17 capítols tampoc us puc dir molt, però la protagonista tot i ser ploranera (quan en un shoujo la prota no plora? Bé, sí, de tant en tant) és capaç d'enfadar amb el protagonista (encara que qui no s'enfadaria amb aquest tipus reaccions...). El protagonista a part de ser idiota podríem dir que al final acaba sent el típic noi de shoujo (és a dir, idealitzat, impossible que existeixi, però el que ens agrada i esperem llegir en un shoujo) .
Resumint, no és un manga indispensable ni molt menys, però és entretingut, és curt, i si busques una cosa còmica-romàntica estàs avorrit no saps que fer i un llarg etcètera, ja saps, prova amb el cactus.
El millor: curt, entretingut, a vegades còmic
El pitjor: molt típic i poc memorable

Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario