jueves, 18 de abril de 2013

Mangues yaoi, viure a casa d'algú que no coneixes acaba en amor: Natsume Isaku


Hola! Avui us porto quatre mangues yaoi d'una mateixa autora, en ser curts us els porto tots en una mateixa ressenya. Per cert, suposo que poden ser considerats +18 però tampoc us espantareu si esteu acostumats, però qui avisa no és traïdor.

T'agradaran si: busques mangues yaoi curts amb una mica de comèdia, és a dir romanços curts

Ni ho intentis si: no t'agrada el yaoi, no vols històries d'amor o busques alguna cosa una mica llarga.

Títol: Sugar Code

Significat del títol: Codi de Sucre (?)
Extensió: 4 capítols més un especial.
Format original: manga
Autora: Natsume Isaku

Sinopsi
En Takagi Akira veurà com l'Oodoi salva un ancià de ser atacat per un grup de gent. Commogut pel valor de l'home el portarà al seu apartament. Allà l'Oodoi semblarà sentir-se bé i sense ànims d'anar-se'n. Llavors l'Akira descobrirà que aquest home és un yakuza.

Opinió
Bé, doncs aquest és dels que menys m'ha agradat de l'autora (així es comença ...), també fa molt que el vaig llegir així que no ho recordo molt bé. Ens trobem amb la típica situació de manga romanç en el qual per algun motiu estrany algú se'n va a viure a casa d'algú del qual s'acaba enamorant. Però mira que he vist aquest patró vegades, i aquest cas és sens dubte un molt surrealista, el motiu pel qual es va a viure a casa de l'altre no se sosté.
En fi, deixant de banda aquest aspecte són 4 capítols així que no us cansareu, i té els seus moments còmics, tot i així el protagonista no em va caure bé és a dir en Takagi era molt soso, l'Oodoi tenia potencial però no gaire més.

L'he gaudit un: 2/5


Títol: Kiraboshi Dial

Significat del títol: L'esfera (disc) d'estrelles brillants
Extensió: 6 capítols
Format original: manga
Autora: Natsume Isaku

Sinopsi
En Toba Yousuke és un doctor que anirà a treballar a un poble perdut com a metge. Allà tots el tractaran bé excepte en Suga Kazuhiro. Per problemes amb el lloc on havia d'anar a viure s'instal·larà a la casa d'en Suga. Els dos es començaran a conèixer millor amb els seus traumes.

Opinió
Tornem a això de viure per motiu X en una casa que no és la teva i sorgeix l'amor. Deixant una banda el clixé aquest manga està bastant bé, pel curt que és aquest manga s'entra força en situació, i els personatges acaben per caure bé. Potser això d'estimar els personatges no tant, però almenys si que he trobat que en Suga és interessant.
Aquest va més enfocat cap als traumes dels dos personatges. Una cosa que deixa malament és el final, com la majoria, però en aquest cas necessitava almenys que resolguessin el trauma (jo m'entenc, no spoilers).

L'he gaudit un: 3/5

Títol: Ameiro Paradox

Significat del títol: Paradoxa d'ambre
Extensió: 8 capítols
Format original: manga
Autors: Natsume Isaku

Sinopsi
L'Onoe reporter d'una revista i en Kaburagi fotògraf seran obligats a fer la seva feina en parella. El problema és que l'Onoe el considera el seu rival perquè la seva dona li era infidel amb ell i sempre ha sobresortit més que ell al diari. A més de no acceptar els seus mètodes de treball.

Opinió
Aquest és el manga que més m'ha agradat de tots els aquí ressenyats i ja des d'aquest moment us el recomano si busqueu un romanç yaoi amb comèdia. Aquest protagonista és d'aquests ukes tsunderes que et trobes per tantes parts, que sempre s'estan queixant-se però que fan molt riure. I la veritat és que en Kaburagi, el seme, tampoc es queda enrere és un bon personatge i els dos fan una parella original.
La veritat és que el vaig gaudir molt i us el recomano així que ja sabeu. L'ambient periodístic també m'agrada així que és un punt més a favor.

L'he gaudit un: 4/5Títol: Free Punch
Significat del títol: Puny lliure (?) O Puny Gratis
Extensió: 1-2 3-5 (més un extra de la primera història)
Format original: manga
Autors: Natsume Isaku

Sinopsi
Dues històries. La primera un alumne que fugint de la situació familiar el professor el convidarà a viure amb ell. La segona dos companys de pis que no sembla que es puguin portar bé en un principi.

Opinió
La primera no em va agradar massa, l'alumne no m'acabava de caure bé, es pot llegir són dos capítols així que no et cansaràs. La segona em va semblar més entretinguda, el morbo dels companys de pis i tal està bastant bé.
Definitivament l'autora abusa de les situacions on personatges es veuen obligats a viure junts, però és entretingut.

L'he gaudit un: 3/5


Títol: Amai Kaori Ga Surun Desu

Extensió: Oneshot (un capítol)
Format original: manga
Autors: Natsume Isaku

Sinopsi
L'Ishikawa és un pastisser. En Hashimoto és el seu admirador, i està completament enamorat d'ell però no s'atreveix a dir-li.

Opinió
Per ser només un capítol curt és d'aquelles coses agradables de llegir, si busques una història i no et vols cansar endavant. És una d'aquelles coses que et deixa amb ganes de més i s'obliden ràpid però recomanable si estàs avorrit. Els personatges (el que es poden conèixer en unes pàgines) són agradables.

L'he gaudit un: 2/5


Títol: Tight rope

Significat del títol: Corda fluixa
Extensió: 6 capítols
Format original: manga
Autors: Natsume Isaku

Sinopsi
Dos amics d'infància. Un fill de yakuzes i futur hereu. Per aquest motiu sempre s'han ficat en problemes ell i el seu amic del qual està molt enamorat.

Opinió
La veritat és que aquest al principi no em va agradar, el primer capítol i així, però després va agafant ritme i millora bastant (si, ho se només són sis capítols molt desenvolupament tampoc hi ha). És bastant agradable de llegir i sobretot em va agradar l'amic i com accepta els seus sentiments.
En aquest volum també es troba un capítol final d'una altra obra de l'autora (la que comento a continuació).

L'he gaudit un: 2/5

Títol: Doushiyoumo Nai Keredo
Significat del títol: Encara que no hi ha altra manera.
Extensió: 7
Autora: Natsume Isaku

Sinopsi
Un hereu d'una empresa bastant cregut que tot sembla anar-li bé a la vida a excepció d'un company de feina que sembla ser millor que ell en alguns aspectes i que el treu de polleguera.

Opinió
Aquí em va resultar molt sobtat el canvi d'odi a amistat, per la resta està bastant bé però m'ha faltat una mica més d'amor per part del seme.
La història del noi de les flors es mereixia un final feliç, no un obert.
M'ha fet gràcia veure els personatges del manga que comentaré a continuació en un especial amb els personatges d'aquest.

L'he gaudit un: 2/5


Títol: No color
Significat del títol: Sense color
Extensió: 6 capítols
Format original: manga
Autors: Natsume Isaku

Sinopsi
Un noi a qui només li preocupen els estudis i un noi despreocupat i que té interès per la fotografia.

Opinió
La veritat és que cada capítol s'alterni la veu narrativa, el uke i el seme està bastant bé. A més és entretingut, i el contrast entre els dos personatges és interessant. Aquest és un dels que m'ha agradat més de l'autora després de Ameiro Paradox.

L'he gaudit un: 3/5


El millor: són curts entretinguts, per passar l'estona.

El pitjor: la majoria són bastant fàcils d'oblidar.

Resumint, busques yaoi entretingut, comèdia romàntica, endavant.

Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario