domingo, 6 de enero de 2013

Notícies 4: Ep 6 de Umineko i 80% CLANNAD en castellà

D'acord, haig de dir que una de les notícies és una mica antiga però mira, més val tard que mai i així aprofito per fer publicitat del grup de traductor que bé s'ho mereixen.

Ep6 - Umineko no naku koro ni Chiru: The dawn of the golden witch

La "novel·la sonora" d'Umineko segueix sent traduïda pel grup de 07thinquisiton al castellà, ja només els hi queden dos episodis així que des d'aquí molts ànims! La veritat és que aquesta història els que mireu les entrades del blog m'he cansat de mencionar-la així que us la recomano, així que si voleu provar alguna visual novel sense opcions o heu vist l'anime i teniu intriga ja sabeu.CLANNAD arriba al 80% 
La novel·la visual CLANNAD de la companyia Key visual arts és probablement una de les més famoses pel seu anime molt recordat per ser un de força dramatisme. Aquest grup per fi ha arribat al 80% i esperem que no tardin gaire en completar la seva bona feina. Amb motiu d'aquest 80% han tret una traducció parcial. 

Personalment espero amb ànsies el 100% de CLANNAD abans de posar-m'hi a jugar. Umineko com ja l'he llegida en anglès no crec que torni a llegir però m'agrada veure l'expansió dels grups de traductors de novel·les visuals.

Fins aquí el meu avorriment

No hay comentarios:

Publicar un comentario