jueves, 27 de diciembre de 2012

Obsessionada amb els estudis + noi violent = Tonari no Kaibutsu-kun


Hola! Us porto després de molt de temps, una ressenya d'anime, en aquest cas us parlaré només de la primera temporada de Tonari Kaibutsu-kun (crec que faran segona, no n'estic segura).
Títol: Tonari no Kaibutsu-kun
Significat del títol: El monstre que seu al meu costat
Extensió: 13 capítols primera temporada (anime)
Format original: manga
Adaptacions: anime
Autors: Robico (manga)
Altres obres de l'autor/a: Himikoi, Boy x Mitsu x Girl
Curiositat: el manga encara no ha acabat porta de moment 10 volums, en aquesta pàgina podeu saber on comença/acaba l'anime en comparació al manga entre altres coses http://www.mangaupdates.com/series.html?id=35895


T'agradarà si: busques un anime curt amb romanç i comèdia, no t'importa un final obert.

Ni ho intentis si: odies els finals oberts, odies les protagonistes fredes en un primer moment, jo diria que tsundere la protagonista (aquí definició tsundere).

Sinopsi
La Shizuku és una noia que viu només per als estudis, només està interessada en treure les màximes notes i així assegurar-se un bon futur. El problema per a ella vindrà quan hagi de donar-li uns apunts a un noi que mai va a classe i que els rumors diuen que es molt violent. En Haru, aquest noi, resultarà ser molt innocent i quedarà convençut que la Shizuku és la seva amiga ...


Opinió
La veritat és que vaig veure aquesta sèrie per pura casualitat. Acabava de veure el tercer capítol de Little Busters! i estava pensant en que setmana rere setmana veuria la sèrie quan vaig veure a la pàgina d'anime que Tonari no Kaibutsu-kun portava gairebé la mateixa quantitat de capítols i sortia cada dilluns. Vaig començar a veure-la, la vaig trobar divertida i he continuat cada dilluns esperant que sortís el nou capítol. Com a resultat podria dir que ha estat força entretinguda.

La història en si és bastant simple com qualsevol shojo es centra en l'amor dels dos protagonistes que en ser desenvolupat només en aquesta primera temporada queda molt incomplet i obert. Se'ns donen pistes de cap a on pot tirar la història, si més no jo intueixo que el passat d'Haru serà un punt del manga del que es parlarà més però també queda el detall que la Shizuku ha acceptat parcialment els seus sentiments. Per tant podríem dir que aquesta primera temporada només és una presentació i que deixa amb moltes ganes d'una segona o d'una lectura del manga.

Per tant si ignorem que la història no està acabada només ens queda fixar-nos en un detall, els personatges. La protagonista té una forta personalitat, sempre intentant ignorar els seus sentiments i centrant-se en els estudis encara que com és clar no li deixin massa fer-ho. Per tant com sol passar en molts animes veiem la Shizuku que es posa vermella cada dos per tres. L'altre protagonista, en Haru acaba caient bé tan ximple com sembla, encara que està clar que és d'aquest tipus de personatge que amaga un passat del qual se'ns parla una mica parcialment.

Resumint els dos protagonistes fan una bona contraposició, cosa que els fa divertits, tot i així aquesta sèrie no es queda només en els protagonistes. Un dels punts bons d'aquest anime és la quantitat de secundaris que té i interessants. Destacaria a en Yamaken amb el seu gran sentit de l'orientació (ironia) i els seus sentiments per la Shizuku (és molt encantador jujuju), i a la Natsume i en Sasayan que al meu cap acaben junts sí o sí. De fet, si vull llegir el manga (tot i que no se si ho acabaré fent) només és per saber si es queden junts. Sí, no se com ho faig però m'obsessiono pels secundaris sempre, suposo que és perquè els protagonistes sempre m'acaben cansant.

Sobre la música he de dir que el tema principal de la ost m'ha agradat bastant. De fet la ost en general té tocs de música clàssica per escenes d'humor que m'han fet gràcia i l'opening i l'ending són agradables. Per tant en aquest aspecte estic contenta. Us deixo el tema principal de la ost (una cover) i l'opening.

Sobre les seiyūs m'encanta la de la protagonista, no se perquè però m'agrada. La trobo una veu interessant, i mira que no em fixo normalment

Resumint, molt entretinguda amb personatges interessants, únic problema el final obert que fa 1-ganes de llegir el manga, 2 - esperar que facin una segona temporada JA.


El millor: personatges, música,

El pitjor: final obert.


L'he gaudit un: 3/5


Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario