jueves, 6 de septiembre de 2012

HdR: La partitura de l'avorriment. Part 1.1.2.1

 
Part 1.1.2.1

Answer – G senjou no Maou opening

En aquell moment la cançó no parava de repetir-se dins el meu cap, una vegada i una altra, suposo que el fet que estigués llegint la visual novel en aquell moment tenia alguna cosa a veure.

Si havia trobat aquell paperet era per alguna cosa (o això em vaig voler creure) així que potser en aquell correu es trobava la resposta, la clau per combatre l'avorriment així que ho vaig intentar:

5/9/12 18:09
Assumpte: Avorriment
Hola!
No se si et recordes de mi, sóc la Gina, la noia que vas conèixer a la discoteca. T'escric aquest correu perquè estic notablement avorrida (com pots veure en l'assumpte), i he pensat que potser d'aquesta manera estaria una mica més distreta, qui sap?
Què més et puc dir? Si, actualment estic llegint la visual novel de G senjou no maou, la coneixes? Suposo que si. L'has llegida? Quin ordre de rutes em recomanes?
Bé, crec que de moment ho deixo aquí, puc entendre que no em vulguis respondre, però si ho fas em tindries més entretinguda així que com vulguis, és cosa teva.
Atentament una més que avorrida Gina.

Si, tampoc puc dir que el correu que havia escrit fos una obra d'art, però no estava malament, al cap i a la fi ja se sap que l'avorriment fa coses grans i altres que no ho són tant... És igual, l'havia enviat ara tot depenia si el noi em responia o no, ja no era cosa meva així que sense esperar resposta vaig continuar fent xorrades a l'ordinador, o això m'hauria agradat. El cert era que tenia la pestanya del correu oberta i estava pendent tota l'estona per si hi havia una nova notificació o no. De mentres vaig buscar al youtube “vídeos graciosos” perquè veieu el avorrida que estava. Quan ja anava a buscar al yahoo respuestas “Qué hacer cuando se está aburrido” vaig veure un 1 entre parèntesis al costat de la pestanya del hotmail. Evidentment allò significava que havia rebut un nou missatge, allò significava la fi del meu avorriment, o això creia... Quina va ser la meva decepció al descobrir que el que havia arribat era un simple missatge publicitari... Vaig deprimir-me pel meu avorriment i simplement vaig llegir una estona.
Al dia següent va arribar l'esperat correu:

6/9/12 3:45
Assumpte: RE: Avorriment
Hola Gina!
La veritat és que l'altre dia tot just pensava en tu i em preguntava si t'hauria d'escriure un correu o no, així que gràcies per facilitar-me la feina ;)
Sobre G senjou no maou, si, l'he llegida, em va agradar força i et recomano que et passis les rutes tal i com et surten, sobretot deixa't la de la Haru pel final, és la millor, cap de les altres té comparació.
Jo ara mateix estic amb Aiyoku no Eustia (no està traduïda, la coneixes?) de moment està força bé.
Per emplenar una mica més t'explico una mica de la meva vida, d'acord? Potser no t'interessa, em sap greu si t'avorreixo (tot i que considerant que ja ho estàs potser no hi ha empitjorament possible), m'he passat tot l'estiu a casa llegint visuals novels, escoltant música i jugant a videojocs, el meu estiu ha estat força avorrit, què tal el teu?
Per acabar amb el meu missatge, amb ganes de començar l'institut? Tot i que pensant-ho bé, no se quina edat tens ni si hi aniràs, et proposo que m'ho diguis en un següent missatge i així em distreguis a mi del meu avorriment, què et sembla?
Ferran, un altre avorrit.
Pd: jo tinc 16 anys, per si t'interessa.

(Continuarà)

No hay comentarios:

Publicar un comentario