lunes, 27 de agosto de 2012

PBSALTV (XLIII)

Hola, hola, hola! (que inteligent que sóc, coneixo la paraula hola i la puc reproduir tres vegades O.o)
Avui ve música clàssica així que aviso amb anterioritat si no t'agrada suposo que millor no miris aquesta entrada, o si, mirala, potser descobreixes una nova faceta de la teva existència.
Bé, després d'aquesta introducció tan innecessària i poc original com sempre us deixo la cançó (melodia) que és el que interessa:
Patètica moviment 1
Patètica moviment 2
Doncs si, la patètica de Beethoven, què dir d'aquesta peça? Si, m'encanta i no us he posat el tercer moviment perquè és el que menys conec i perquè no volia sobrecarregar-vos amb vídeos així que us deixo a vosaltres l'opció de buscar-lo o no.
I si, tot i que sembli estrany se m'enganxa música clàssica (porto com tres o quatre mesos amb el concert de piano i orquestra  de Rachmaninov número 2 en el cap i no té intencions d'anar-se'n).
Ahh! I com a cosa curiosa tinc la gran satisfacció d'estar intentant arruinar aquesta peça. No, en serio, he intentat "tocar" el primer moviment i crec que el millor que he fet ha estat mmm tres compassos "gairebé ben tocats". Bé, jo no em rendeixo ajjaj.

Avui m'he enrrollat a base de bé O.o

Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario