domingo, 24 de junio de 2012

PdR4: Tot és qüestió d'extensió...


Avís: En aquesta secció és possible que em tracti de nos (plural majestàtic). També és possible la utilització del sarcasme, exageracions o altres recursos depenent del meu estat d'ànim.

Mmm i ara ens preguntem: Quanta gent haurà llegit alguna cosa d'això? Segurament ningú. Però el més trist és que sabem que entre aquest grup anomenat ningú ni una persona haurà llegit sencer tot el que hem escrit aquí, en aquesta secció.
Si ho has fet només et puc felicitar, tens els nostres respectes: estàs més avorrit que nos.

Gaa~~ i encara no acabem? En serio, al final aquesta secció acabarà semblant un testament, la bliblia o qualsevol document que tingui una llargada considerada si ajuntéssim totes les entrades. Parlant d'això, quin deu ser l'escrit més llarg del món...? Ara tenim curiositat... ESPERA! GOOGLE
Un moment, buscant~~ 

RECERCA COMPLETA!!
Doncs si us interessa aneu aquí
Sinó... Només us diem que hem pogut llegir que hi ha un llibre d'unes 15000 pàgines.
I nos ens preguntem que coi li passava a l'autor per escriure tantes pàgines.
Un moment, no estem fent nos el mateix?
.
..
...
....
....
...
..
.
El que us deiem, sabíeu que el cel es blau? (noteu el canvi de tema sobtat)
Doncs és un tema que causa molta controvèrsia. Una gran quantitat de gent et dirà que és blau, però quan li preguntis el perquè començaran les discussions sense fi ni sentit...
La nostra opinió sobre el tema és l'abstenció, com en tot, així no podeu dir que estiguem en contra o a favor, no discutim i per tant ens cansem menys. Si, podríem dir que nos som bastant vaga (noteu que d'alguna manera o altra ha funcionat el canvi de tema).

Ahh! Podríem dir també que ja no ens queda imaginació. No tenim ganes de seguir escrivint, no tenim ganes d'escriure aquesta línia, no tenim ganes de fer res :)
Però és el que té, aquí cara a l'ordinador, sense ganes de fer RES i escrivint (crec que nos som un pel repetitiva, no se perquè).
I ara què fem per continuar emplenant? Suposo que podria tornar a buscar en el google: "imagen estúpida". Però no ens acaba de convèncer...
Ahh ja se, us parlem sobre el sexe dels àngels? Tampoc... No sabem del tema ni ens interessa (només de pensar que és van estar molta estona discutint sobre un tema ens fa pal parlar d'aquest). 

I això és tot per avui.
Si us plau, no prendre això seriosament, o si?
Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario