martes, 5 de junio de 2012

PdR (2): El meu decàleg


Hola! La setmana passada ara tinc el dubtós honor de presentar-vos la segona edició de Paranoies de RiKanna (espero que siguin moltes més). En aquesta ocasió us presento el meu decàleg!

Nota: escrit en plural majestàtic i des d'un punto de vista egocèntric.


Decàleg sobre les teories de la creació del món i de com pot acabar...:
1- Tot el món va ser creat en el moment del meu naixement. Per tant nos podem assegurar que tot l'anterior a aquesta data és una il·lusió creada pel meu mateix poder de creació. Muajaja
2- Sóc una il·lusió creada pel vostre subconscient que compartiu tots i que en realitat no podeu veure. Però que alhora és superior a vosaltres tot i no tenir forma (contradiccions per totes bandes).
3- Els colors no són una cosa creada per la llum i blah blah blah... Sinó que un pintor d'una dimensió superior els va crear.
4- No existeix la gravetat. En veritat esteu flotant, però això és una altra il·lusió que us faig creure.
5- Els ordinadors són els meus súbdits més preuats i un dia esclataran (quan jo els hi ordeni) i es revoltaran contra vosaltres en forma de bloqueig mundial. (US QUEDAREU SENSE FACEBOOK! MUAJAJAJ!)
6- El dia que m'avorreixi agafaré totes les distòpies que trobi (definició aquí) i crearé un món que possiblement no agradi a gaire gent.
7- Els terratrèmols en veritat són cada cop que decideixo que la Terra giri cap al costat contrari.
8- Les Death Notes(definició aquí) existeixen, nos en tenim una, així que tingueu-me por.. Muajaja (s'accepten peticions de noms per escriure a la llibreteta, però nos no us assegurem escriure'l)
9- 2+2=5 i Visca el Gran Germà! (no el programa de TV, sinó això)
10- Si de debò em creies tot això i pogués convèncer a molta gent podria fer una secta que governaria el món, però sincerament, no tinc ànsies de poder i fa molt, MOLT de pal posar-se a predicar.

Fins aquí el meu avorriment Si us plau, no ho prengueu seriosament (o si) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario