viernes, 30 de marzo de 2012

Offtopic: He tornat de Londres!

Hola! Escric aquesta entrada perquè des del dia 24 fins al 29 he estat perduda per Londres sense actualitzar gens ni mica el blog i com ara em sento arrepentida us deixo una entradeta per ensenyar-vos algunes de les coses que he fet per allà.
Primer dir que malhauradament no he pogut anat a veure la pel·lícula del jocs de la fam tot i que en tingués moltes ganes però bé, anava de viatge de fi de curs així que no he pogut TT.
 
Tot i així aquí teniu una foto del cartell de la peli, no us donen ganes d'anar-la  a veure ? *o*  A mi si, i moltes.
 
Després teniu les cosetes que no he pogut evitar comprar-me, a l'esquerra el meu primer llibre en anglès: Battle Royale. De moment porto unes 70 pàgines i l'entenc força bé. Pels que no tingueu ni idea de que va us dic que seria una mica l'argument dels jocs de la fam però sense ser un reality. Es anterior als jocs de la fam i de procedència japonesa.
A la dreta teniu unes cartes dels jocs de la fam que servidora no ha pogut evitar comprar i es sent emocionada de tenir.

I això és tot, espero que durant la setmana santa el blog recuperi el seu ritme. Com a conclusió dir que he pogut veure per Londres moltes persones llegint algun dels 3 llibres de la triologia i fins i tot he vist a una noia amb la insignia del sinsajo. *o* M'han entrat unes ganes de veure quin efecte causa la pel·lícula per aquí.
Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario