domingo, 1 de enero de 2012

Entre un fantasma i patinatge sobre gel: Ginban Kaleidoscope


Hola! Acabo de veure una serie i com estic avorrida aquí la meva resenya (sinó se'm acomula la feina).
Títol: Ginban Kaleidoscope
Extensió: 12 capítols (anime) /novel·la lleugera (9 volums)
Format original: Novel·la lleugera
Adaptacions: anime i manga
Autors: Kaibara Rei / Hiro Suzuhira

T'agradarà si: no t'importa la presencia de fantasmes, les protagonistes tsundere (explicació aquí), o que en una serie l'argument es basi en un esport (en aquest cas patinatge artístic sobre gel).
Ni ho intentes si: no vols drama, odies alguna cosa de l'anterior (si odies les tsunderes sobretot siusplau no miris la serie), tampoc la miris si tens alguna cosa en contra del patinatge sobre gel.

Sinopsi:
Una noia de 16 anys anomenada Tasuza Sakurano és candidata per anar a les olimpiades com a representant de Japó en el patinatge sobre gel artístic. Un dia, enmig d'un torneig caurà després d'un salt i quedarà inconcient. Al mateix temps, un pilot canadenc: Pete Pumps mort enmig d'una pirueta amb la seva avioneta.
Quan Tazuna es desperta s'adonarà de que ha estat posseida per el fantasma de Pete qui no desapareixerà fins que passin 100 dies.

Opinió:
La veritat és que he trobat aquesta serie buscant al google “serie parecida a Kaichou wa maid sama!”. I com no la coneixia he investigat una mica i com l'argument no tenia mala pinta he començat a veure el primer capítol, el segón, el tercer... fins acabar-la i m'ha sorprés cap a bé.

La història en si, combina la comèdia amb un drama que en un principi no es veu i cap al final va agafant importancia juntament amb el romanticisme. És possible que el final disgusti una mica, però jo crec que per a una serie dinàmica i curta com aquesta és perfecte.

Els personatges m'encanten, i això en aquest tipus de series per a mi és essencial. Per una part esta Tazuna molt tossuda, molt tsundere (es pot demanar alguna cosa més per a una protagonista?) i Peta que és bondados i reflexiu. I tot i que el tipus de personalitat d'en Peta no em sol agradar en aquest cas està be, tot un angelet xD.
Deixant la trama en si i mirant aspectes técnics puc dir-vos que el dibuix no és molt bo i que la música tampoc impacta massa (però com sempre, pesada de mi, us deixo l'opening):

Per acabar dir que bé, si esteu buscant una serie que et faci pensar durant dies, aquesta no és la teva serie. Però si busques un drama fàcil amb comedia, curt i que pots veure en un cap de setmana, aprofita i quant estiguis avorrit mira-la.

El millor: curta i eficaç, amb la seva dosis justa de drama, comedia i romanç.
El pitjor: dibuix i música no són genials, i en quant a impacte tampoc és molt, només per a passar l'estona.

L'he gaudit un: 4/5

Fins aquí el meu avorriment

No hay comentarios:

Publicar un comentario