jueves, 1 de diciembre de 2011

Desde temps ancentrals només ha existit una béstia capaç d'igualar al tigre, el drac: Toradora!

Hola!! Avui us vinc a parlar d'anime: Toradora! (exclamació inclosa)

Títol: Toradora! (unió de tigre i drac en japonés)
Format original: light novel
Adaptacions: anime, manga i visual novel (o.o)

Extensió: 10 volums la light novel/ 25 caps anime
Autor: Yuyuko Tamemiya i Yasu
T'agradarà si: t'agraden les comedies romantiques i les protagonistes tsundere (explicació aquí)
Ni ho intentes si: odies les histories on la parella protagonista tarda molt en estar junta, o simplement odies les comedies romàntiques amb lleugers tocs de drama (tot i que hi ha gent que diu que ho és molt jo no ho considero així tot i que alguna escena pugui ser emotiva), per cert si busques una serie amb bon argument aquesta no ho és, simplement és per a passar l'estona, però amb un argument normalet.


Sinopsi

Ryuji Takasu (noi de la foto) està frustrat per la seva apariencia, concretament la seva cara dóna por a tothom quan en veritat és bastant amable. En el seu primer dia d'un nou curs accidentalment toparà amb algú perillòs: Taiga (noia de la foto) a qui anomenen tigre compacte, a partir d'aquest xoc fortuit i altres casualitats les estupideses d'aquests dos comencen....

Opinió
Dins del génere: hsitories gracioses i d'amor està bastant bé, de fet és de les comedies romàntiques d'anime que més m'agraden junt amb Lovely Complex (ja comentada anteriorment) de fet són les úniques dues series que he vist de forma completa dues vegades.
Si us són sincera he de dir que la primera vegada que veig aquesta serie no em va enganxar-me massa, però la segona em va encantar. Cosa rara en mi perquè no acostumo a veure les coses dues vegades. Suposo que si l'he de trobar un motiu a això seria pels personatges són els quals els hi prens bastant afecte. Sobretot si t'agrada la personalitat tsundere t'encantarà Taiga.

Un altre punt a favor, és la música, potser que els opening/ending no siguin genials (tot i que si s'enganxen) però hi ha una ost que és simplement genial: Lost my pieces. Aquí està el video junt a una de les escenes més emotives de la serie.
POT CONTENIR SPOILERS EL SEGÜENT VIDEO->El millor: Taiga, Lost my pieces (personatges, música)
El pitjor: com he dit anteriorment és per a passar l'estona, no busquis profunditat en animes d'aquest tipus perquè no la tenen.
L'he gaudit un: 4/5
Fins aquí el meu avorriment


No hay comentarios:

Publicar un comentario