sábado, 19 de noviembre de 2011

Saltant i corrent: Suzuka

Hola! Suzuka és la serie de las que us vull parlar. 

Títol: Suzuka
Extensió: 26 capítols anime (18 volums manga)
Autor: Koji Seo

Format original: manga
Adaptacions: anime, light novel.

T'agradarà si: t'agraden el romanç i t'agrada o no t'importa que tinguin esports per enmig.
Ni ho intentes si: odies les series esportives (tot i que aquesta tampoc ho és molt) o odies les protagonistes que s'ho posen impossible al protagonista enamorat i que és passen la vida enfadades amb ell (si, tsundere, explicació aquí)

Sinopsi.
En Yamato ha decidit estudiar en un institut de Tokio pensant que així, al mudar-se de ciutat i anant-se a la gran capital, la seva vida seria més interesant.
De camí a casa és troba, per casualitat a una noia que està fent una pràctica de salt d'altura. El noi es queda atontat (ho sento no se m'ha  ocorregut un adjectiu millor) mirant a la noia saltant.
 Quan arriba a la seva nova casa (un alberg d'estudiants que la ama és la seva tieta) se'n adona de que la noia que havia vist abans just a la seva habitació al costat de la seva. I així, comença la història entre els dos.

Opinió:
El ritme d'aquesta serie en un principi es molt lent, (almenys per mi) vaig perdre l'interés i si vaig continuar veient-la va ser perquè em vaig forçar. Fins a el capítol 8 més o menys (té 26) no em va començar  a interesar-me.
->Spoilers per aquí.
Alguns punts de la història són una mica estúpids, sobretot quan en Yamato té que còrrer i que depenent basicament del seu estat d'humor ho fa bé o no.
També em sembla una mica estrany que en Yamato no hagués corregut gairabé en sa vida i sigui el més veloç del equip tot i que sempre és cansi tant en els entrenaments... en fi.
<-Spoilers acabats.

-En quant a personatges tot i que personalitats semblants a Suzuka m'agraden, aquesta em va acabar cansant una mica. Els altres només puc destacar que m'agrada el ros (ni idea de com es deia) i que és tenia que quedar amb la Miki (en fi, jo amb lo meu).

-Música: L'opening no em va agradar molt en un principio però se'm va acabar enganxant. Però hi ha una cosa més destacable i és alguna que altre OST que és genial (com sempre a sota).


En fi, una serie que no m'ha agradat molt però que per passar l'estona et pot servir.

El millor: la OST, algunes genials.
El pitjor: la trama es pot fer avorrida.

L'he gaudit un: 2/5

Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario