viernes, 4 de noviembre de 2011

Ever 17~ the out of infinitive

Hola! Avui us vinc a parlar d'una visual novel que em va agradar força, per no dir molt: Ever 17~ the out of the infinitive.

T'agradarà si: els misteris t'agraden de totes les maneres, tot i que es relacionin amb la ciència ficció o la màgia.
Ni ho intentis si: no saps anglès (de moment només està disponible en aquest idioma, tot i que tampoc fa falta que siguis un expert, tinc 15 anys, el meu nivell no és molt bo i he entès sencera la història), sinó t'agraden les historias que tenen diverses opcions (visual novel) i accepten la existencia de diverses dimensions (en cada una d'aquestes hagués passat un dels finals possibles de la història).
Títol: Ever 17 ~ the out of infinitive
Estudi de creació: Kid
Extensió: de 30 a 50 hores
Continuacions (relacionades però no directes): Never7~ the end of infinitive/ Remember11~ the age of infinitive/ 12Riven -the Ψcliminal of integral-
Sinopsis:
En un futur pròxim ha estat construït un parc d'atraccions sota l'aigua. En aquest, succeeix un accident en el que queden atrapades unes quantes persones. És un accident provocat? Qui ho ha fet? L'indicador de vides del parc no para de variar: quin és el nombre correcte de persones: 7, 6, 5?
Depenen de les opcions que escolleixis aconseguiràs diferent resultats, mort, vida...

Opinió
A partir d'aquí, trobareu spoilers molt durs, s'explica el misteri de la història així que si planeges jugar/llegir aquesta visual novel no continuis llegint aquesta entrada.
Coco  > Tsugumi  > You > Sara > Sora
Opino que està molt ben fet el muntatge, crec que és gairebé impossible pensar que són dos accidents diferents. Si que es cert que depèn de la perspectiva que escolleixis trobes alguna cosa que no encaixa amb la altre (coco/sara) però la Coco és massa estranya per a que sospitem molt. Potser que s'abusi molt de les coses màgiques o futuristes però com la veritat sorprèn i fa que totes les peces encaixin d'una manera impossible d'imaginar (ho pots provar, però estic segura que alguna cosa te s'escaparà
Els personatges estan bé, en particular m'encanta la Tsugumi, tot i que la You també m'agrada força.
De la música dir que posa molt en situació. Destacar l'opening i la cançó de bressol (der mond, das meer):Per acabar només dir una cosa mitjanament negativa: el final es del tot feliç. No hi ha res dramàtic, i tot i que  demostra com podia passar tot i fer que acabés bé crec que algun fet no tan feliç hauria estat bé.

El millor: la solució al misteri sorprenent.
El pitjor: suposo que m'hagués agradat alguna cosa una mica més dramàtica  al final.
L'he gaudit un: 5/5
Fins aquí el meu avorriment.


No hay comentarios:

Publicar un comentario