miércoles, 9 de noviembre de 2011

Alguna cosa extranya: Paranoia Agent.


Hola! Avui vinc a parlar-vos d'aquesta serie que com podeu veure es diu Paranoia Agent.
Títol: Paranoia Agent
Extensió: 13 capítols
Format original: Anime
Autor: Satoshi Kon
T'agradarà si: les histories paralel·les i que en un principi semblen no tenir sentit t'agraden.
Ni ho intentis si: odies las histories complicades, estranyes i no suportes pensar gairebé.

Sinopsis
Aquesta serie ens explica unes quantes histories paralel·les connectades per el noi del bat. Cada història tracta de personatges diferents amb problemes que tras ser golpejats pel noi del bat són alliberats d'aquests. Qui és el noi del bat? Aquest és el misteri de la serie, però diuen que la seva aparença és d'un noi de primària amb patins i un bat daurats.

Opinió.
Està força bé, però a vegades potser ser una mica lent el ritme (m'ha costat bastant veure-la sencera) en quant a les histories paral·leles la majoria estan bé (des del meu punt de vista les millors la de la dona amb doble personalitat i la dels 3 que es volien suicidar).

->Spoiler forts detectats per aquí.<-
En quant al misteri està bé, però arriba a un punt (bastant avançat) de la serie en el qual ho intueixes (almenys jo m'imaginava). A més el títol ja ho diu “paranoia”. Però está bé al cap i a la fi “tot per un sac de puces (m'encanta quan ho diu el policia).
->Els Spoilers han desaparegut.<-

En quant a la música, l'opening i l'ending són una mica traumatitzants, és a dir que combinen bé amb la trama i les imatges aquí ho deixo:


En fi, una serie que si estàs avorrit per la seva curta duració la pots veure. Això si, no la vegis si odies les histories psicologiques.

El millor: les histories són bones, la música compleix la seva funció , està doblada al castellà.
El pitjor: al ser histories paral·leles pots perdre una mica l'interés i acabar veient cada capítol molt separat l'un de l'altre.

L'he gaudit un: 3/5
Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario