viernes, 28 de octubre de 2011

Una vida per molts llocs: De part de la princesa morta.

T'agradarà si: les histories amb base històrica t'agraden i quan llegeixes t'agrada aprendre situacions polítiques de diferents llocs (tot i que sigui en altres temps)
Ni ho intentes si: odies els llibres amb un ritme lent o que costen de llegir.
Títol: De part de la princesa morta
Autora: Kenizé Mourad
Pàgines: 582
Continuació (relacionada, però son histories independents): Un jardí a Baldapur
Narració: 3a omniscient passat.


Sinopsi:
De part de la princesa morta ens explica la historia de la mare de l'escriptora, la princesa Selma una vida curta (es va morir als 30 anys d'edat) però intensa. La història es separa en quatre parts, cada una explicant la seva vida en els diferents llocs on va viure: Estambul, Líbano, India i París. Posant-nos en la situació històrica de cada moment.

Opinió.
Aquest llibre m'ha costat bastant de llegir, no perquè fos difícil, sinó perquè no he tingut massa temps. Però tot i que normalment si un llibre no m'atrapa de mala manera no em sol agradar (tot i que ara això comença a canviar), aquest és una excepció, m'ha agradat bastant.

És cert que algunes vegades pot arribar a ser pesat (tanta descripció política-social de cada lloc sinó estàs acostumat pot ser difícil) però té un encant estrany. Potser que sigui perquè saps que tot el que estàs llegint (o la seva gran majoria) és real, que la vida de Selma ha existit.
En fi, una lectura recomanable per a qui no té pressa per acabar quan llegeix un llibre.
El millor: molt ben situat historicament, una historia real
El pitjor: a vegades pot arribar a ser molt lent.
L'he gaudit un: 4/5
Fins aquí el meu avorriment


No hay comentarios:

Publicar un comentario