lunes, 10 de octubre de 2011

Roig robíHOLA! Doncs com veieu en la foto de la esquerra i en el títol de dalt us parlaré de Roig, robí.
T'agradarà si: necessites tocs d'humor per a que t'agradi una història i t'agraden les histories narrades en 1era persona per una protagonista que no s'entera de res del que passa al seu voltant per tant tu saps el  mateix que ella.
Ni ho intentes si: quan llegeixes necessites serietat, t'agraden els drames i odies el mínim rastre d'humor.
Títol: Roig robí.
Autora: Kerstin Gier (perdida en las mates loca por tus besos, en realidad se miente mucho más no existeixen en català)
 Pàgines: 356
Continuacions: 2a Blau, Safir i 3a Verd, Maragda (saga del amor més enllà del temps)
Narració: 1era persona passat
Format original: llibre, sense adaptacions.
Web: http://elamormasalladeltiempo.blogspot.com/ (pàgina de fans en castellà) http://kerstingier.com/ (pàgina autora, en alemany, sino l'enteneu, com jo sempre us queda el traductor google)
 
SINOPSI
Gwendolin viu la seva vida normal, sempre ha sapigut que Chalotte, la seva cosina, es portadora d'un gen que li permetra viatjar en el temps, així que ella mai ha estat el centre d'atenció i li ha tocat viure una vida d'estudiant normal mentre que la Charlotte ha tingut que estudiar tota mena de coses com esgrima i hípica per saber que fer quan vagi al passat.
Però les coses no van como s'havia esperat i resulta que la que pot viatjar en el temps es Gwendolin. A més no es la única, Gideon, un noi guapo però que la treu de polleguera també pot. I així comencen les seves aventures..
OPINIÓ
No està malament, alguns trosos que són molt divertits, però la veritat, no sorprèn res, i realment no crec que tampoc ho fagin la segona i la tercera part. Però tot i això crec que està bastant bé, últimament no llegeixo res que m'agradi massa de literatura juvenil, i aquest llibre me l'he llegit bastant a gust.
He de dir que una cosa que trobo bastant positiva és que no es fa gens empalagosa, hi ha amor com en tot però de moment en el primer llibre està ben tractat, i almenys tot i que Gwen quan el veu pensa que és molt atractiu no es la típica atracció magnética de la noia cap a el noi de la qual estic més que cansada.
Per últim dir que fins que no llegeixi les altres parts la  meva opinió pot canviar.
Lo millor: no es fa empalagosa, es divertida.
Lo pitjor: el misteri queda en un segon pla, és a dir per molt que t'intentin convencer que les aventures que passen són importants t'acabes fixant en l'amor de la parella principal i oblides el Secret i totes aquestes coses que són bastant irrelevants tot i que en teoria son les coses importants. O potser que com està explicat per la protagonista es centra en el que pensa ella i per tant això queda en un segon pla tot i que suposo que es farà més important en els altres llibres.
L'he gaudit un: 4/5
Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario