jueves, 6 de octubre de 2011

Retrum: Quan érem morts

 

Títol: Retrum
Subtítol: Quan érem morts
Autor: Francesc Miralles (el cinquè mag, el llibre de l'hivern)
Editorial: La Galera
Pàgines: 352
Continuació: Retrum2: la neu negra
Web: www.retrum.cat
Narració: 1era persona en passat

SINOPSIS
Chris (Christian) és un noi que ha quedat traumatizat per l'accident
de moto que va portar a la mort del seu germà bessó ja que el va induir a que montés en ella . Després d'aquell accident la seva personalitat ha fet un canvi radical, ja no li importa res.
Un dia va a un cementeri i escolta una veu d'una noia cantant una cançó molt trista després troba un guant negre enmig de la neu. Passen els dies i torna al cementeri on es trobarà a dues noies i un noi amb vestimienta gótica que reptan a Chris a quedar-se a dormir durant una nit en el cementiri.

OPINIÓ
Aquest llibre es molt fàcil de llegir ja que la història té un ritme rápid cosa que produeix que sigui intrigant i que te'l puguis llegir perfectament en 2 o 3 dies. La edició es bastant agradable per llegir a destacar que les pàgines són negres.
Un punt a favor es la banda sonora composada pel grup mateix de l'autor:

El que es els personatges em va enamorar en el seu moment el protagonista com es el que ho explica es una mirada del món molt pesimista. Alexia... la veritat es un personatge vist des del punt del amor i per tant crec que no està gaire definida. Alba la trobo una entrometida pero crec que com a personatge es millor que l'Alexia. Els altres personatges no em van dir res de res.

Spoilers greus per aquí: ->
Personalment quan mort Alexia la història de que la que havia mort era la seva germana bessona no em va acabar d'agradar. Els intercanvis entre bessons estan massa vistos i en aquest cas tot i que es inesperat crec que està molt forçat.
<-Acaben spoilers

En resum no està malament però no acaba de dir res.
Puntuación: 3/5

No hay comentarios:

Publicar un comentario