sábado, 15 de octubre de 2011

Personatges preferits (només femenins)

Hola, com estic avorrida un altre cop (quina novetat) us vinc a parlar dels meus personatges preferits en aquest moment.
En primer lloc:
-Bernkastel d'Umineko no naku koro ni. Perquè m'agrada? Com ho diria només és una simple espectadora de tota l'escena que actua quan li convé fent el que vol, és cruel i passa de tot té una aura de fredor increïble i simplement m'encanta.


(si, es la que apareix en la meva imatge de perfil )
 "Jo era la més desafortunada
Jo sabia que no hi havia sortida d'aquest laberint

Després, ell era el següent més desafortunat
Ell no sabia que no havia sortida d'aquest laberint
 Però tots els demés no van ser tant desafortunatsElls no sabien que estaven en un laberint en primer lloc."
Aqui un dels seus poemas de Higurashi no naku koro ni on també apareix.  Un altre personatge que m'encanta és:Kanna de 20th century boys: m'encanta quan tothom el món l'anomena la reina del gel, la seva mirada lluitadora i la seva apariencia despreocupada copiada del seu oncle Keichi. És genial.

Iwasawa de Angel Beats! m'encanta la seva determinació de viure per la música degut a la seva situació familiar. També m'encanta la seva cançó, mai millor dit ( la cançó que canta es diu My song). 
   Altres personatges que m'agraden bastant són:-Ange Ushiromiya de Umineko no naku koro ni -Tsugumi de ever 17 the out of infinitive.-La personalitat tsundere en general (taiga de toradora!)-Beatrice de Umineko no naku koro ni.-... (suposo que alguna altra hi haurà)Fins aquí el meu avorriment.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario