viernes, 14 de octubre de 2011

Kimi ni todoke.

Avui, sense ganes de fer res us vinc a parlar d'aquesta serie: Kimi ni todoke (arribant a tu).Títol: Kimi ni todoke
Extensió: 25+12 caps (anime, dues temporades)/14 volums i en publicació encara crec, (manga)
Format Original: Manga
Adaptacions: Anime, live action, novel·la lleugera (light novel)
Autora: Kahura Shina

Estudi del anime: Production I.G
Curiositat: la autora va tenir la idea mentre estava en unes aigües termals, a una senyora del costat se li va caure un pot, se'l va recollir i mentre li donava la senyora la va mirar una mica malament. Llavors va pensar, què passaria si algú sempre intentés fer bones accions però tothom tingués por d'ella?

T'agradarà si: t'encanten les histories dolces, dolces, dolces i.. crec que encara més dolces? en el sentit de tot es bonic, amistat, amor...
Ni ho intentis si: odies tot el que es pugui resumir en  paraules com: bondat, amistat, puresa, innocència..

SINOPSI.
Kuronuma Sawako es una noia tímida que intenta cumplir sempre que pot una oració: "una bona acció per día". Llàstima que tot el institut, per la seva aparienca li diguin Sadako (protagonista de The ring, pel·licula de terror) i no parlin amb ella per por a la gran quantitat de rumors que corren per l'institut.
Però un dia un noi popular, Shouta Kazehaya, comença a parlar-li i així tot canvia lentament i comença a tenir amistats. La Sawako no sap com agrair-li a Kazehaya però és sent molt feliç.
  I Kazehaya s'enamora de la dolçor de la Sawako.
Si, ho podeu endivinar, la resta del anime/manga tracta sobre l'amor dels dos.

OPINIÓ
Tot aquest anime es dolçor pura i dura (si busqueu una cosa amb maldat no ho mireu). Però dintre de que és bastant puke rainbowns podria ser pitjor. En resum es pot veure.
He de dir que la innocència de Sawako es molt extrema, no em crec que ningú en aquest món sigui així, (sinó m'encarregaré personalment de que mori) cosa que produeix situacions bastant gracioses.
Spoilers detectats.->
Per exemple: en la primera temporada Kazehaya pregunta a Sawako si vol sortir amb ell i ella respon: sortir, d'on? sense enterar-se de res. 
En la segona temporada ens trobem un malentès amb la declaració, els dos protagonistes son estúpids (no se'm acut cap altre adjectiu, ho sento) i no se'n adonen de que l'altre sent el mateix i per això pensen que han estat rebutjats per l'altre.
<-Spoilers fin
La innocència/estupidessa de Sawako, produeix que a vegades el desenvolupament sigui una mica lent, però contra tot pronòstic, es visible.
En quant a la música (sóc una obsesionada, ja os tindríeu que haver adonat) trobem cançons dolces de opening i ending en les dues temporades, no estan malaent. I que ara recordi la ost o bso no destacaria cap cançó tot i que alguna es repeteix varies vegades no hi ha cap que m'acabi d'agradar. així que us deixo el 1er opening que es la cançó d'aquesta serie que més m'agrada.


Lo millor: que tot i ser una serie dolça i dolça i no m'agraden aquests tipus de serie l'he pogut veure perquè hi havien trossos humorístics que fan que sigui visible.
Lo pitjor: la segona temporada pot arribar a ser exasperant ja que saps que acabaran junts però tarden bastant per culpa de massa malentesos.
L'he gaudit un: 3/5
  Fins aquí el meu avorriment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario