martes, 11 de octubre de 2011

I love Key visual arts

Com llegiu en el títol I love key visual arts. I com estic segura que no teniu ni idea de el que és, una servidora avorrida és disposa a explicar-vos-ho.
Key visual arts és una companyia que és dedica a la creació de visual novels (en la pròxima entrada os ho explicaré) caracteritzades per ser histories molt dramàtiques que comencen explicant accions quotidianes normals per anar-se endinsant en el drama lentament amb tocs fantàstics. Aquesta manera d'explicar les seves histories els ha portat a un gran èxit a japó però llastimosament aquí no són gaire conegudes.
  Els seus treballs són els següents:

-Kanon: portada al anime per dues versions diferents: 2002 i 2006. Tenint la primera 13 i la segona 26 capítols. La primera visual novel que van fer i la que els portaria a ser coneguts.
En la seva primera versió tenia contingut hentai (eròtic). La història succeeix en un poble nevat, el protagonista torna a un poble després de 7 anys i els records relacionats amb diverses noies comencen a tornar..
És una promesa 
~Ugu~ 

-AIR: (la meva preferida) portada al anime en una serie de 13 capítols i també s'ha fet d'ella una pel·lícula. Ens explica la història de Yukito que viatja buscant a una noia alada. Succeeix en un poble marítim durant l'estiu. El mar i sobretot el cel tenen un paper important. Aquesta també en la seva primera versió contenia escenes eròtiques.
T'esperaré en el cel.
~~Gau~~
Tori no uta  


-CLANNAD: potser que sigui la més coneguda de key i la més estimada entre els fans. Adaptada en dues temporades, la primera ens explica la historia de totes les noies i la segona (CLANNAD after story) es centra en la vida després de l'escola de la noia principal amb el protagonista.També adaptada en una pel·lícula. El seu tema principal es la familia. Degut al éxit de les seves dues anteriors obres de les quals a els fans els hi agradava l'argument i no els importava tant el material eròtic, aquesta es la primera visual novel sense aquest.
~Dango, dango, dango, dango, dango daikazoku~
Et portaré allà on els somnis és fan realitat.


-Tomoyo After: It's a Wonderful Life: visual novel continuació de CLANNAD basada en el futur del protagonista si s'hagués quedat amb una  altra noia.
Busquem el tresor de la vida.

-Planetarian: the reverie of a little planet: kinetic novel de duració molt curta (es pot llegir en menys de 10 hores). És una història post-apocaliptica en la qual la seva única protagonista es una robot. No té opciones és a dir una única història però molt emotiva.
Reverie:"Si us plau no divideixis el cel en dos"
Què penses sobre el planetari?

  La precioses llums d'eternitat que mai desapareixeran sense importar el temps.
Totes les estrelles en el cel l'estan esperant.


-Little Busters!: visual novel la qual no conec molt però és centra en el tema de l'amistat.
¿Recordes la teva infancia?

-Angel Beats!: existeix únicament com un anime de 13 capítols. És centra en un món on van a parar joves que van morir tenint algún trauma donant-lis la oportunitat de tenir una adolescencia feliç. "Lluitaré en aquesta soledat mentre aprenc a somriure i estimar."
"Gracies per haver fet que ens trobéssim en aquest món que és lleig i trist, gracies pel miracle."
"Si m'esforço i  tanco els ulls escolto a algú que està rient no ho entenc però sento que aquest es el meu tresor més gran"


-Kud Wafter:  igual que Tomoyo after però aquesta vegada centrant-se en una heroina de little busters!


-Rewrite: ??? va sortir el 24/6/2011 a japón i no se gran cosa d'ella, el títol ve de reescriure el teu destí.

He de dir que només he llegit la visual novel de Planetarian per la seva disponibilitat al castellà. Les altres he vist la seva adaptació al anime. Unes menys que altres però totes les que he vist m'agraden.
La música de moltes d'elles també és genial.

Fins aquí.. (a veure si ho endevineu..) el  meu avorriment. (molt bé, tot i que potser que sigui una mica fàcil després de haver-ho posat en totes les entrades anteriors..)

No hay comentarios:

Publicar un comentario