sábado, 8 de octubre de 2011

Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai

D'esquerra a dreta: Popo, Anaru, Menma, Jin-tan, Tsuruko, Yukiatsu
T'agradarà si...: t'agraden els drames i creus que l'amistad es recuperable tot i que passi molt de temps.
Ni ho intentis si: odies les series/histories d'esperits tipus Cançó de Nadal.
Títol: Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai. (aquella flor que avui encara no sambem com és diu)
Títol curt: Anohana.
Format original: anime.
Autor/estudi: A-1 Pictures.
Capítols: 11

SINOPSI
Aquesta serie tracta sobre un grup d'amics de la infancia (veure foto) els quals després de la mort d'una dels  integrants: Menma es van seperar i van deixar de tenir relació entre ells. Popo es va anar a viatjar per tot el món, Anaru viu fent veure que només està pendent de lligar, Jin-tan s'ha convertit en un hikikomori i els altres dos estan únicamente pendents dels estudis.
Un dia Menma, en forma d'espirit es presenta a casa d'en Jin-tan dient que vol complir el seu desig. I així lentament tots els integrants del antic grup es tornaran a unir.

Opinió
Em va encantar. Podría acabar així i quedar-me tan ampla, perque al cap i a la fi això no serà llegit per ningú, però estic avorrida, sinó no estaria fent això, així que continuo.
Aquesta serie en només 11 capítols t'explica una historia amb personatges que acabes agafant-lis afecte i, aviso, es possible acabar plorant durant algunes escenes molt emotives o durant el final.
I com em podria passar hores afalagant-la i no arribaria a ningun lloc explicaré un altre punt a favor d'aquesta serie en aquesta mai llegida entrada en aquest també mai llegit per ningú blog, la música.
Em vaig enamorar del ending i crec que molta gent que l'hagi escoltat també ho habrà fet. Us deixo (a vosaltres, invisibles) un link del ending que he anomenat:


Lo millor:  la música, la trama...
Lo pitjor: suponso que m'hagués agradat més un capítol 12 explicant el futur dels personatges.
L'he gaudit un: 4/5
Fins aquí el meu avorrimient.

No hay comentarios:

Publicar un comentario